16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024

Ploaie de goluri

La sfârsitul saptamânii trecute, pe cinci terenuri de fotbal din judet a plouat cu goluri. In organizarea AJF Dolj s-au disputat cinci turnee comemorative, toate fiind adjudecate de formatiile gazda. La Perisor, memorialul „Iulica Balan“ a fost câstigat de Victoria din localitate, care a invins cu 3-0, in finala, pe Recolta Urzicuta. Celelalte rezultate: Victoria Perisor – Vointa Radovan 3-0, Recolta Cerat – Recolta Urzicuta 1-2, Radovan – Cerat 3-2. La Giubega, Avântul s-a impus cu 4-2 in meciul cu Unirea Galiciuica, programat in cadrul memorialului „Emil Marinica“. La Carpen, memorialul „Vasile Costesin“ a revenit echipei Steaua din localitate, care a invins cu 6-5, la penaltiuri (1-1 dupa 90 de minute), pe Victoria Plenita. Celelalte rezultate: Steaua Carpen – Unirea Vela 3-0, Plenita – Verbita 7-6 (la penaltiuri, 2-2 dupa 90 de minute), Verbita – Vela 3-0.


Flacara Motatei a câstigat memorialul „Stefan Oncica“, dupa ce s-a impus cu 7-1 in finala cu Victoria Basarabi. Celelalte rezultate: Motatei – Maglavit 5-3, Cetate – Basarabi 3-6, Maglavit – Cetate 3-2. In fine, la Giurgita, la memorialul „Victor Dumitrescu“ s-au disputat doar doua partide,


Desnatuiul Giurgita – Unirea Goicea 2-0 si Progresul Segarcea – Avântul Bârca 4-2, finalele competitiei urmând sa se dispute pe 15 august.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS