11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăSportAndrei Enescu, ultima achizitie

Andrei Enescu, ultima achizitie

Antrenorul „pandurilor“, Eugen Neagoe (foto), nu si-a definitivat inca lotul pentru Liga I, desi campionatul si-a consumat deja o etapa. Ultima achizitie a gruparii gorjene este Andrei Enescu, transferat de la Steaua contra sumei de 48.000 de euro. Enescu a fost transferat definitiv, fostul jucator al echipei Building Vânju Mare fiind oferit de Steaua echipei lui Condescu si in iarna, dar sub forma de imprumut. Mijlocasul de 19 ani s-a prezentat ieri la Târgu Jiu antrenându-se sub comanda lui Eugen Neagoe.


Tehnicianul oltean mai este interesat si de dinamovistul Alexandru Pacurar, un mijlocas ofensiv la care Mircea Rednic a renuntat la inceputul acestei saptamâni. „Este un jucator bun, valoros. Eu cred ca ar putea fi util la Pandurii“, a spus „Geana“ despre Pacurar. Alta tinta a târgujienilor ar putea fi atacantul stelist Laurentiu Dinita, care a evoluat in returul campionatului precedent la Jiul Petrosani.


Presedintele Marin Condescu sustine ca sunt foarte multi fotbalisti care-si ofera serviciile echipei Pandurii, in special dupa rezultatul surprinzator 1-1 cu Rapid. Neagoe nu s-a hotarât daca-l pastreaza in lot pe Dossey, urmând sa se decida dupa ce se consulta cu seful sau, Condescu. In cazul in care portarul ghanez va fi legitimat la Pandurii, Pândaru va fi imprumutat pe o perioada de un an, cel mai probabil echipei Minerul Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS