14.4 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăSportBrazilienii isi pierd noptile in discoteci

Brazilienii isi pierd noptile in discoteci

Cotidianul german Bild a dezvaluit ca mai multi jucatori ai nationalei Braziliei au pierdut o a doua noapte in ultima saptamâna intr-o discoteca din Frankfurt. Bild a publicat mai multe fotografii cu Ronaldo si colegii sai, facute la ora 5.45 dimineata, atacantul lui Real Madrid fiind surprins in momentul in care facea pe DJ-ul.


Conform acestei surse, Ronaldo, Roberto Carlos, Emerson, Robinho, Adriano, Cafu si Julio Cesar au parasit cantonamentul nationalei Braziliei in jurul orei 1.30 noaptea si s-au deplasat la Frankfurt pentru a se distra, facând consumatie la discoteca in care au poposit in valoare de 680 de euro. De pe nota de plata nu au lipsit sampania si alte bauturi alcoolice. Bild sustine ca petrecaretii au lipsit de la antrenamentul efectuat a doua zi de formatia pregatita de Carlos Alberto Parreira.


Dupa ce a fost facut public modul in care jucatorii „cariocas“ se „pregatesc“ pentru Campionatul Mondial, cotidianul brazilian O Globo i-a criticat pe elevii lui Parreira: „Punem la indoiala seriozitatea jucatorilor si eficacitatea lor la Campionatul Mondial. Este anormal ca ei sa se distreze asa cu câteva zile inaintea intrarii in competitie“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS