15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportObiectiv ratat pentru Andone

Obiectiv ratat pentru Andone

Omonia Nicosia, formatia antrenata de Ioan Andone, a ratat calificarea in finala Cupei Ciprului, fiind invinsa miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-1), de Apoel Nicosia. Pentru Omonia a marcat Rink (‘8-penalti), in timp ce golurile formatiei Apoel au fost inscrise de Kaklamanos (’15), Georgiou (’47) si Neophytu (’85). In prima mansa a semifinalelor Cupei Ciprului, Omonia Nicosia a remizat, in deplasare, scor 3-3.


Ratarea calificarii in finala competitiei reprezinta primul obiectiv ratat pentru formatia antrenata de Ioan Andone, care mai pastreaza sanse la câstigarea titlului de campioana. Conducerea FC Dinamo i-a propus lui Ioan Andone preluarea bancii tehnice a formatiei din soseaua Stefan cel Mare, dar tehnicianul a conditionat sa-si dea acceptul in functie de rezultatele pe care le va obtine atât in Cupa Ciprului, cât si in campionat. La inceputul lunii aprilie, Ioan Andone si-a prelungit cu un an contractul cu formatia cipriota.


Apoel Nicosia va juca in finala Cupei Ciprului cu echipa AEK Larnaca, la care evolueaza Narcis Raducan. AEK s-a calificat in ultima faza a acestei competitii dupa ce a terminat la egalitate, scor 0-0, meciul disputat pe teren propriu cu formatia AEP Paphos, in mansa secunda a semifinalelor. In tur, scorul a fost 1-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS