15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăSportPiturca nu-l mai vrea pe Radoi

Piturca nu-l mai vrea pe Radoi

Selectionerul tricolorilor a lasat sa se inteleaga ca nu este dispus sa se impace cu fotbalistul echipei din Ghencea.


Selectionerul Victor Piturca a spus ca nu are nevoie de scuze din partea jucatorului Mirel Radoi, lasând sa se inteleaga ca nu vrea o reconciliere cu fotbalistul echipei Steaua, desi acesta a afirmat ca este dispus sa faca primul pas spre impacare. Piturca nu l-a mai convocat la prima reprezentativa pe Mirel Radoi, dupa ce jucatorul stelist parasise cantonamentul tricolorilor inaintea partidei cu Olanda din preliminariile CM 2006, disputata in iunie 2005. Radoi, care a invocat atunci o accidentare, sustine ca a avut acceptul selectionerului pentru a parasi cantonamentul, varianta infirmata insa de Piturca.


„Jucatorul a mintit cu nerusinare“


Se pare ca Victor Piturca este hotarât sa-l nu mai convoace pe Mirel Radoi la nationala, indiferent de ce va face jucatorul Stelei. Selectionerul tricolorilor a contabilizat greselile de atitudine ale jucatorului gruparii din Ghencea si sustine ca va fi foarte greu sa mai aiba incredere intr-un astfel de fotbalist.


„Formidabil, extraordinar, nu se poate asa ceva! Adica in ce sens sa faca el primul pas? Nu am nevoie de scuze sau de cerut iertare. El a facut doua greseli: a fugit din cantonamentul echipei nationale si ne-a lasat intr-un moment foarte greu, apoi a mintit cu nerusinare ca eu i-as fi dat drumul, iar acest lucru este foarte grav. Apoi au urmat si alte declaratii, care nu trebuia sa existe. Acum, vezi Doamne, parca ne-ar fi facut un favor ca va face el primul pas. Ce sa faca primul pas?“, a spus Victor Piturca.


Intrebat daca ar accepta o discutie cu Radoi, selectionerul a precizat: „Sigur, daca e vorba de o discutie, nu se pune problema, insa prea multe lucruri s-au intâmplat, prin declaratiile pe care le-a facut“.


„Radoi a gresit fata de echipa nationala“


Selectionerul Victor Piturca a opinat ca este normal ca Adrian Mutu si Cristian Chivu sa il vrea pe Radoi la nationala, pentru ca este colegul lor.


„Radoi a gresit fata de echipa nationala, fata de suporterii ei. Ca a gresit si fata de mine, este cu totul altceva. Am vazut ca s-a spus faptul ca Radoi este un jucator valoros. A sustinut cineva contrariul? Normal ca este un jucator valoros, insa nu este suficient. Din toate declaratiile pe care le-a facut s-a vazut faptul ca nu mai vrea sa joace pentru echipa nationala. Când declari ce declari…“, a comentat Piturca.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS