23.1 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024
Știri de ultima orăSportDuel Chivu - Mutu in Cupa Italiei

Duel Chivu – Mutu in Cupa Italiei

Gruparea romana se va lupta cu Juventus pentru un loc in semifinale.


Dupa victoria categorica din mansa tur a optimilor Cupei Italiei, 3-0 cu Napoli pe „San Paolo“, AS Roma s-a impus si in retur, cu 2-1, calificându-se in faza urmatoare a competitiei. Miercuri seara, pe un stadion „Olimpico“ pustiu (partida s-a disputat cu portile inchise, din cauza incidentelor provocate de suporterii romani la meciul tur), AS Roma nu a avut emotii cu napoletanii, la pauza conducând cu 2-0, prin reusitele lui Aquilani (’39) si Mancini (’45). Oaspetii, care evolueaza in liga a treia, au marcat golul de onoare in ultimul minut de joc, prin Amodio.


Antrenorul Luciano Spalletti si-a menajat o parte dintre titulari, printre acestia aflându-se si Cristian Chivu. Internationalul român a fost pastrat ca rezerva, fiind trimis pe teren in minutul 79, in locul francezului Mexes, el primind si un cartonas galben.


In sferturile de finala ale Cupei Italiei, programate pe 25 ianuarie (turul) si 1 februarie (returul), AS Roma va avea un adversar dificil, Juventus, care, cu Mutu titular, a eliminat marti pe Fiorentina, cu scorul general de 6-3.


Alte rezultate inregistrate miercuri seara, in mansa a doua a optimilor competitiei: Udinese – Atalanta 3-1 (in tur, 0-1), Sampdoria – Cagliari 2-1 (in tur, 1-1), Brescia – AC Milan 3-4 (in tur, 1-3). Partidele Cittadella – Lazio (in tur, 0-2) si Inter – Parma (in tur, 1-0) urma sa se dispute aseara.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS