32.3 C
Craiova
luni, 17 iunie, 2024
Știri de ultima orăLocalCalculati-i potentialul de sot

Calculati-i potentialul de sot

Va iubiti si nimic nu poate sta in calea relatiei dumneavoastra, dar când vine vorba de casatorie il vedeti cam incruntat. Faptul ca este iubitul visurilor dumneavoastra inseamna ca va fi si sotul perfect? In mod evident, nu aveti de unde sa stiti daca nu incercati, dar nu aveti nici o garantie de reusita. Site-ul www.idieta.ro va invita sa-i calculati iubitului dumneavoastra potentialul de sot.


Va gânditi ca ati convietuit atât de bine ca simpli iubiti, deci automat veti avea o viata de cuplu armonioasa si dupa semnarea actelor la Starea Civila. Pe de alta parte, iubitul dumneavoastra s-ar putea sa gândeasca putin diferit, daca nu diametral opus, asa ca ce ar fi daca ati preveni aceasta deceptie?


Incepeti prin a fi sincera cu dumneavoastra si a afla ce doriti sa obtineti de la aceasta relatie. In acest fel veti intelege pe deplin care sunt asteptarile si standardele dumneavoastra si, in acelasi timp, veti putea sa va evaluati partenerul prin prisma acestora.


Dar cum va puteti da seama daca iubitul dumneavoastra are stofa de sot? Semnele sunt evidente, dar trebuie sa va doriti sa vedeti realitatea. Puteti incepe prin a analiza toate unghiurile relatiei dumneavoastra, nu doar momentele minunate traite impreuna. Iar daca dumneavoastra sunteti genul de persoana care isi doreste sa-si cladeasca o familie cât mai curând, sunteti inclinata sa vreti ca partenerul dumneavoastra sa-si doreasca la fel de mult acest lucru, chiar mai mult decât dumneavoastra, daca se poate.


Totusi, faptul ca aveti o relatie serioasa cu cineva, nu inseamna automat ca va veti casatori cu aceasta. Cum ar fi daca v-ati intreba direct partenerul despre acest pas important in viata dumneavoastra? Evident, nu-l cereti de barbat (sau fiti dumneavoastra cea care face propunerea, de ce nu!), ci doar discutati aspecte „teoretice“. Veti putea sa intelegeti mai bine conceptia sa despre casatorie si viata de familie.


Exista posibilitatea ca partenerul dumneavoastra sa fie mai greu de descifrat. Daca sunteti convinsa de dragostea lui pentru dumneavoastra, dar nu reusiti sa va dati seama daca este dispus sa se casatoreasca cu dumneavoastra, urmariti daca are una (sau mai multe) dintre urmatoarele reactii: – de fiecare data când aduceti vorba despre casatorie, schimba subiectul discutiei; – va declara deschis faptul ca nu este facut pentru casatorie; – va spune ca vrea sa va casatoriti, dar are mereu o scuza buna care sa justifice faptul ca nu este momentul oportun. Cele mai intâlnite scuze sunt: „nu sunt pregatit inca“, „nu avem suficient de multi bani“, „am câteva lucruri de rezolvat inainte de casatorie“, „de ce sa ne grabim?“.


Va suna cunoscut? Atunci ar trebui sa stiti ca sunt sanse mari ca partenerul dumneavoastra sa nu-si doreasca foarte mult sa se casatoreasca. Va dura mult pâna il veti convinge sau nu se va convinge niciodata de necesitatea acestui act.


Cel mai bine ar fi sa descoperiti din timp daca iubitul dumneavoastra isi doreste sau nu o viata de familie. Nu va amagiti gândindu-va ca se va schimba, pentru ca multi barbati chiar nu planuiesc sa se casatoreasca. Ramâne la latitudinea dumneavoastra daca ramâneti sau nu alaturi de el.


Puteti gasi fericirea alaturi de un alt barbat, care sa impartaseasca nevoia dumneavoastra de confirmare legala a legaturii. La fel de bine, puteti ramâne alaturi de cel care nu doreste sa va ofere aceasta certitudine si sa aveti o viata foarte frumoasa impreuna si fara acest act. O semnatura pe hârtie nu va asigura fericirea, dar lipsa ei nu ar trebui sa va aduca amaraciune. Importanta este relatia dumneavoastra, si ce simtiti unul fata de celalalt si respectul reciproc.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS