11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalConcert Paula Seling& Band, la Craiova

Concert Paula Seling& Band, la Craiova

Paula Seling va susține în această seară, începând cu ora 19.00, un spectacol extraordinar pe scena Filarmonicii “Oltenia”, alături de band-ul care o acompaniază.

Programul concertului va include cele mai cunoscute piese din repertoriul îndrăgitei cântărețe, precum „Ploaie în luna lui Marte”, „Trurli”, „Ce bine că eşti”, „Timpul”, „Promit”, cântece mai noi, precum „Acasă” şi „Pansament”, dar şi piese-tribut adus unor mari artişti internaţionali – „Caruso”, „September”, „I Will Always Love You” şi melodia care a câștigat finala selecției naționale a Eurovision, „Miracle”.

“M-am gândit să cânt pentru publicul din Craiova, care mie îmi este extrem de drag și alături de care am susținut spectacole foarte frumoase de-a lungul timpului, și voi aminti șirul de concerte organizate de Asociația Vasiliada pentru persoanele aflate în nevoie. Am cântat și în cadrul spectacolului „Mozart Rocks” și întotdeauna m-am bucurat de un public deosebit. Pentru că știu că voi avea parte de o întâlnire frumoasă cu publicul craiovean, m-am gândit să abordez mai multe nivele din punct de vedere muzical, și anume să cânt și piese care m-au consacrat, cum sunt “Timpul”, „Ploaie în luna lui Marte”, dar și piese extrem de complexe, cum ar fi „Trurli”, „Ce bine că ești”, implicând în același timp publicul în ceea ce înseamnă spectacol”, a declarat Paula Seling.

Biletele pentru spectacolul din această seară costă 30, 40 și 50 de lei și se găsesc la Agenția Filarmonicii Oltenia, la Club Cafe – Teatrul Play și la sediul Asociației Vasiliada, situat pe str. Fratii Buzesti, nr. 20, vis a vis de Hotelul Green House. Detalii suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0251 521 040.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS