22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalO săptămână de petreceri la Petroşani

O săptămână de petreceri la Petroşani

Autorităţile locale din municipiul Petroşani au alocat 125.000 de lei pentru sărbătorirea zilelor oraşului, manifestarea fiind programată la începutul lunii septembrie.

Primarul din Petroşani, Tiberiu Iacob Ridzi, a declarat că manifestările se vor derula între 4 şi 9 septembrie, când vor avea loc o serie de spectacole de muzică uşoară şi populară, concursuri sportive, precum şi expoziţii de pictură sau de artă fotografică. „Manifestările sunt făcute pentru oameni, măcar acum să uite pentru câteva momente de grijile şi de nevoile cotidiene“, a spus Ridzi.

Autorităţile susţin că au pregătit şi surprize, spectacole de teatru, lansări de carte, o agapă momârlănească şi un impresionant foc de artificii. Printre cei care vor cânta pentru minerii din Valea Jiului, la sărbătoarea municipiului Petroşani, se numără: Fly Project, Jasmine, Cargo, Trident, Amadeus, Haiducii, alături de artiştii locali. De asemenea, pentru momârlanii care trăiesc în cătunele din împrejurimile Văii Jiului autorităţile locale au pregătit o sărbătoare câmpenească, unde se va servi mâncare tradiţională, iar cuplurile care împlinesc anul acesta 50 de ani de căsnicie vor primi diplome şi premii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU