15.9 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiMititeii miros a Divizia B

Mititeii miros a Divizia B

Echipa privată Ştiinţa „U“ Craiova nu mi-a dat nici o şansă să gândesc pozitiv la jocul de la Vaslui. Spun acest lucru pentru că nu numai că evoluăm ca o echipă foarte mică, dar diferenţa dintre noi şi Vaslui este de 14 puncte în clasament. Şi investiţiile în echipă şi antrenor, la fel. Craiova nu a avut nici o şansă la Vaslui, decât aceea că ne-am prezentat şi cred că puteam face, totuşi, meci nul la echipament. Prima repriză a fost catastrofală pentru Craiova. În afară de cele două goluri marcate de Vaslui au mai existat trei-patru oportunităţi irosite de moldoveni.
Nu am văzut aşa umilinţă şi cred că asta este diferenţa de gândire dintre patroni. Adică să ne uităm chiar şi la imagine, la prestanţa investitorilor. Cred că această diferenţă au observat-o şi Balaci, Cristescu şi Costeşin. Ultimii doi şi-au dat demisia, Balaci rămânând pe poziţie, dar fiind foarte acid în declaraţii după meci la adresa echipei.
Sfârşitul de joc a adus câteva ocazii de gol pentru Craiova, dar pe fondul relaxării echipei vasluiene, care se uita la craiovenii noştri cum înoată în „mocirlă“ căutând un marcator. Acesta costă mulţi bani, fundaşii centrali, la fel. Numărul 10, de asemenea, costă mulţi bani. Cam mulţi fotbalişti îi trebuie de urgenţă Craiovei pentru a evita retrogradarea. Concluzie simplă: naivitate în defensivă, mijlocaşi mediocri, fără tehnică de atac şi fără deposedare pe defensivă, atacanţi fără viteză, fără dribling, fără detentă. Cred că echipa este făcută în continuare de finanţator, pentru că apar jucători care nu au evoluat nicăieri de un an. Exemplu: Andrei Ionescu. Jucător, dar nu e Balaci, care a fost fotbalist. Restul etapei a fost în favoarea noastră.
Mioveni-Timişoara 2-2. Mioveni a condus cu 2-0 şi numai neatenţia a privat-o de un rezultat pozitiv. Dinamo a bătut greu pe „U“ Cluj, 2-1, dar e bine pentru Craiova. Rapid nu a putut să treacă de Buzău, 0-0, şi moldovenii rămân cu noi.
Pandurii mi-a dat planurile peste cap. A pierdut pe propriul teren în faţa Constanţei, scor 0-1. Accident sau se gândeşte deja la meciul de joi contra Craiovei, din Cupa României? Cred că va fi un meci atractiv între cele două reprezentante ale Olteniei. Poziţia din clasament dă şanse mai mari echipei din Târgu Jiu în această partidă, în timp ce Craiova mai are o şansă de a juca în cupele europene, să câştige Cupa României. Dar acest obiectiv, ca şi cel declarat, că vor să câştige campionatul, este doar dezinformare a opiniei publice.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS