16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăOpiniiMourinho era, Drogba a sosit. Abramovici?

Mourinho era, Drogba a sosit. Abramovici?

Ca si fotbalul românesc, cel oltenesc e in fierbere, desi cortina a fost trasa. La Pandurii a plecat Vranjikovici, a venit Liviu Mihai. Bosniacul care a torpilat de doua ori poarta lui Bornescu in meciul acela de pomina de la Caracal, probabil ca a lasat ceva oftaturi in tribuna de la Târgu Jiu. Judecând pragmatic, afacerea nu e rea. 250.000 de euro, plus Pacurar, plus imprumuturile prelungite ale lui Iordache si Dedu, totul contra unui singur jucator, nu suna tocmai rau. Ramâne insa de vazut cum o sa arate Pandurii fara Vranjikovici si cât conta bosniacul in jocul echipei.


La Universitatea e si mai mare agitatie. Cica a venit unul care seamana cu Drogba. Pentru un vârf de atac, baiatul e cam scund si cam lat, aduce mai degraba cu Romario, macar de-ar fi asa, vreo zece procente din brazilianul care a facut istorie la Eindhoven si Barcelona. Se mai vorbeste de un baiat din divizia a patra engleza, important e ca lucrurile se misca. In ce directie, se va vedea mai la primavara.


Cica patronul taie mâine porcul si l-a chemat pe celebrul gurist Adi de la Vâlcea. Fanii n-au gustat alegerea si pe buna dreptate. Adi, manelistul, nu ochelaristul, a cântat pentru toate puterile Bucurestiului la viata sa si, de-ar fi fost oferte, sarea pârleazul si pe la Sofia ori prin alte imprejurimi. Bineinteles, s-a declarat când stelist, când dinamovist, mai mult ca sigur ca-n batatura alb-albastrilor va zbiera cu foc „M-a facut mama oltean“…


Revenind la echipa, iata ca Stiinta aduce tot mai mult cu nu mai putin celebra Chelsea. Lui Fane Stoica i se zice Mourinho. Cipriotul din Sierra Leone aduce, deja, cu Didier Drogba. Ar mai lipsi un pui de Abramovici, dar cum patronul trâmbiteaza pe toate si prin toate canalele ca a mai vândut niscaiva pamânt, inseamna ca treaba e rezolvata si cu Abramovici.


Se apropie finalul anului, asa ca merita amintita sau, pentru cei care n-ati citit-o, merita pomenita declaratia unui jurnalist adevarat si mare, Traian Radu Ungureanu. Intrebat recent cu ce echipa de fotbal tine, Traian a raspuns duios, sincer, sec si dureros: „Eu tin cu o echipa care nu mai exista, Universitatea Craiova“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

3 COMENTARII