18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Veți avea nevoie de securitate şi de stabilitate în viaţa de familie. Aveți un program foarte încărcat, cu ieşiri în oraş şi activităţi cu prietenii. Aveți însă tendinţa să neglijați problemele materiale. În viața amoroasă vă este teamă să nu suferiți. Relaţiile bazate pe sinceritate şi iubire pot uşor trece peste orice suspiciune, fie ea întemeiată sau nu.

Taur
Această zi vă dă prilejul să vă gândiți profund la unele aspecte ale relaţiilor cu prietenii. Constataţi că nu ați investit cât ar fi trebuit în aceste relaţii. Într-o bună parte, ei sunt cei care vă ajută să evoluați. Ranchiuna pe care o resimţiți uneori vă îndepărtează de persoanele dragi şi vă face nefericit.

Gemeni
Echilibrul financiar ar trebui să fie destul de stabil. Fiți atent însă la modul în care vă purtați, excesul de încredere şi optimismul pot fi fatale. Analizați bine orice situaţie înainte de a lua o decizie financiară importantă. Spre surprinderea tuturor, parcă vă simţiţi mai atraşi de persoane responsabile, serioase, care să vă ofere o perspectivă coerentă asupra vieţii.

Rac
Călătoriile pe care le faceți astăzi se dovedesc favorabile schimburilor cu persoane de origine străină. Trebuie să cultivați un spirit de modestie. Dacă încercați să întreprindeți prea multe lucruri deodată, vă loviți de tot felul de dificultăţi. E posibil să vă confruntaţi cu senzaţia apăsătoare că nimeni nu vă (mai) iubeşte, că nu vi se dă suficientă atenţie.

Leu
Dacă sunteți victima unor opinii defavorabile sau unor calomnii, nu încercați să vă justificați. Acest lucru nu va servi la nimic, pentru că soluţia aleasă ar putea înrăutăţi lucrurile. Alimentaţia sănătoasă, somnul, activitatea fizică sunt lucruri care ar trebui să facă parte din programul dumneavoastră pentru a vă menţine în formă.

Fecioară
Sunteți într-o poziţie excelentă pentru a face nişte demersuri administrative. Dați dovadă de răbdare, iar eforturile sunt recompensate. În schimb, vă lipseşte răbdarea şi înţelegerea în relaţiile cu persoanele apropiate şi sunteți gata să faceți faţă unei dispute în familie.

Balanţă
Vă înţelegeți excelent cu prietenii şi vă simţiţi îmbogăţiţi în mod reciproc, în acest domeniu. Întâlniți persoane interesante, descoperiți noi aspecte ale existenţei, mai puţin materialiste, întoarse spre imaginar şi spiritual. Trebuie să aveți grijă să nu puneți în pericol stabilitatea cuplului pentru nişte aventuri trecătoare. Nativii sunt înclinaţi spre infidelitate.

Scorpion
Dacă aveți de înfruntat nişte adversari puternici, aveți grijă să vă luați toate măsurile de precauţie. Încercarea va fi foarte dificilă, însă, pe de altă parte, dacă învingeți, vă veți bucura de linişte multă vreme de acum încolo. Pentru că nu reuşiți să gândiți foarte lucid în cursul zilei, sunt de evitat afacerile riscante, vă veți redobândi însă intuiţia spre seară.

Săgetător
Singur aveți unele dificultăţi în a păstra buna înțelegere cu partenerul de viaţă. Se întrevede o căsătorie, însă trebuie să ştiți sigur ce vă doriți înainte de a face un pas important. Ţineți familia la distanţă de viaţa amoroasă, pentru a nu crea neplăceri într-un mod inutil. Nu renunţaţi atât de uşor la ceea ce aveţi, chiar dacă traversaţi ape tulburi.

Capricorn
Perspectivele materiale sunt excelente. Nu ezități să vă reinventați, ieşind de pe cărările bătute. Ideile dumneavoastră în domeniul financiar sunt foarte valoroase, mai ales în ceea ce priveşte investiţiile în noutăţi. Dezacordurile cu prietenii pot fi rezolvate dacă priviți lucrurile în profunzime.

Vărsător
Zi favorabilă pentru legarea de noi relaţii, în principal în domeniul cultural şi intelectual. Nu trebuie să vă temeți să vă exprimați punctele de vedere originale. Încercați să vă înfrânați dorinţa de a cheltui averi pe tratamente estetice sau pentru a angaja un designer de interioare care să vă înfrumuseţeze căminul.

Peşti
Această zi marchează debutul unei perioade destul de dificile în viaţa de familie. Nu vă pierdeți curajul în faţa constrângerilor şi a problemelor întâmpinate. Aveți parte de momente fericite, prin naşterea sau conceperea unui copil. Singur aveți şansa de a găsi pe cineva alături de care să construiți o relaţie stabilă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS