18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Astrele complică momentan relaţiile cu cei apropiaţi. Este posibil să renască unele conflicte mai vechi, obligându-vă să vă reconsiderați poziţia. Încercați să nu vă arătaţi prea ranchiunos, chiar dacă simţiți nevoia să faceți acest lucru. Zburatul din floare în floare este nerecomandat. Veți obosi în curând să alergați după toate ocaziile apărute.

Taur
Încercați să vă înfrânați susceptibilitatea în faţa persoanei iubite. Păstrați relaţia afectivă cât mai armonioasă, chiar dacă partenerul de viaţă este ocupat cu diverse obligaţii. Este important să nu vă schimbați mereu starea de spirit. Vă schimbați look-ul, câştigând astfel în prestigiu, mai ales că această schimbare vă dă încredere în dumneavoastră.

Gemeni
Singurătatea este cel mai mare duşman. Aveți nevoie să fiți înconjurat de oameni, chiar mai mult ca de obicei. Se stabilesc noi legături de prietenie. Intuiţia este de partea dumneavoastră atunci când vine vorba despre problemele sentimentale. Vă face bine dacă vă petreceți timpul liber în spaţii vaste, în mijlocul naturii.

Rac
Respectați recomandările contractului de asigurări şi aveți grijă să funcţioneze bine sistemele de siguranţă de acasă şi de la maşină. Aveți relaţii foarte bune cu persoanele vârstnice din familie, însă cu cei mici dialogul se stabileşte mai greu. Din fericire vor fi numai câteva dispute nesemnificative.

Leu
Chiar dacă vi se pare că nu sunteți înţeles şi aveți tendinţa să vă purtați agresiv cu cei din jur, distanţați-vă un pic de situaţie. Veți vedea că lucrurile se îmbunătăţesc de la sine. Ieşiți dintr-o perioadă obositoare şi vă rezolvați o problemă de ordin fizic, simţindu-vă mai bine. Dacă vreți, puteți ţine un regim ca să vă reintrați în formă.

Fecioară
În viaţa afectivă este nevoie de prudenţă. Nu vă lăsați sedus de cuvintele frumoase care vi se şoptesc. Cel mai indicat este să vă distanţați un pic şi să nu vă grăbiți să vă luați angajamente. Viaţa socială este extrem de activă, vă întâlniți cu persoane la modă şi bine plasate.

Balanţă
Viaţa personală este prioritară. Tot ce ţine de ea va fi pe primul loc. Vă înţelegeți destul de dificil cu cei din familie, mai ales că vă obosesc responsabilităţile zilnice. Este bine totuşi să faceți un efort pentru a iniţia un dialog. Dacă sunteți singur vă gândiți serios la motivele care vă reţin să vă angajați serios într-o relaţie.

Scorpion
Aveți nevoie de relaţii deschise şi călduroase cu anturajul. Faceți primul pas, în loc să aşteptaţi, ca de obicei, să vină cineva la dumneavoastră. O atitudine constructivă vă va procura satisfacţii frumoase. Dacă aveți divergențe cu unul dintre prieteni, o să ştiți să găsiți o cale de înţelegere. În dragoste sunteți mai degrabă cerebral decât sentimental.

Săgetător
Constrângerile vieţii familiale încep să vă apese, astfel încât sunteți cu gândul numai la libertate. Pentru a vă menţine totuşi echilibrul afectiv, este bine să rezistați tentaţiei de a lăsa totul baltă. Astrele vă sfătuiesc să acordați mai puţină importanță câştigurilor materiale şi să căutaţi liniştea sufletească.

Capricorn
Un eveniment neaşteptat ar putea să vă facă să vă schimbați complet orientarea profesională. Gândiți-vă bine la consecinţele acestei schimbări asupra familiei şi mai ales asupra copiilor, acolo unde este cazul. Feriți-vă de oamenii care încearcă să vă îndepărteze de persoanele pe care le iubiți şi care vă sunt aproape de mulţi ani.

Vărsător
Vă doriți o iubire calmă, lină care să nu vă mai provoace dureri de cap. Doriți să rezolvați problemele în viața personală, dar nu aveți o idee care este cauza acestor probleme! Încercați să gândiți în perspectivă și o să vă îndreptați direct către obiectiv. Aveți o oportunitate certă de a aduce un aport important vieții profesionale.

Peşti
Este o zi favorabilă pentru viaţa socială, cu condiţia să evitaţi intrigile personale. Nu semnați acte la repezeală. Cel mai bine este să amânați pe a doua zi, pentru a vă gândi bine ce faceți. Se prea poate să vă schimbați decizia. Recentele evenimente de la locul de muncă vă oferă totuşi satisfacţie şi încredere în propriile puteri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS