18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Sentimentele sunt frustrante, iar comunicarea este singurul mod în care puteţi detensiona conflictele generate de natura foarte solicitantă. Suportaţi cu greu orice formă de constrângere sau de limitare. Cu atât mai rău pentru cei care încearcă să vă pună beţe în roate. Vă bucurați de o creştere a veniturilor, ceea ce vă va permite să achiziţionați un obiect de care aveți nevoie.

Taur
Astrele au influenţe pozitive în sectorul bunurilor materiale. Sunteți capabil să faceți o excelentă tranzacţie financiară. Natura perfecţionistă devine o problemă pentru anturajul profesional pentru că irosiți timpul colegilor. Este o zi dificilă la serviciu, în care trebuie să faceți anumite compromisuri, însă trebuie să rămâneți ferm în privinţa unor puncte fundamentale.

Gemeni
Aveți nevoie de schimbare şi de noutate în viaţă. Ați putea să vă reamenajați locuinţa. Veți avea astfel un moral mai ridicat, mai ales dacă alegeți tonurile deschise, vesele şi plăcute vederii. Sunteți un pic prea timid din punct de vedere sentimental. Aveți iniţiativă la locul de muncă, iar lumea vă caută.

Rac
Lucrurile încep să se mişte în carieră. Evenimentele vin unul după altul. Este esenţial să fiți deschis la nou, modest şi flexibil. Evitați, pe cât posibil, să deveniți prea exigent. Trebuie să vă ocupați de o persoană apropiată, poate o rudă, aflată în suferinţă sau bolnavă. Vă va fi foarte uşor să ghiciți dorinţele şi intenţiile celorlalţi.

Leu
Chestiunile financiare devin o preocupare majoră în casă. Aveți discuţii cu partenerul de viaţă în ceea ce priveşte bugetul familial. Este indicat să puneți la punct o strategie, delimitând responsabilităţile fiecăruia. Unii prieteni sunt nemulţumiţi de faptul că refuzați să vorbiți despre viaţa dumneavoastră personală.

Fecioară
Aveți parte de o întâlnire care vă face fericit. Sunteți capabil să vă exprimați şi să vă demonstrați sentimentele mult mai spontan. Încercați totuşi să nu idealizați acea persoană înainte de a o cunoaşte mai bine. Dacă aveți posibilitatea, odihniți-vă mai mult.

Balanţă
Planurile romantice nu vor funcţiona conform aşteptărilor, fapt care vă va face să stagnați din punct de vedere sentimental şi vă faceți probleme cu privire la viitorul dumneavoastră. Alimentați această atmosferă călduroasă. La muncă, starea e foarte intensă, aşa că aveți grijă să nu fiți cel care toarnă şi mai mult gaz pe foc.

Scorpion
Dacă ştiți să vă gestionați bugetul, nu veți avea probleme financiare. Apar dificultăţi în privinţa domeniului imobiliar, însă timpul se pare că lucrează în favoarea dumneavoastră. Ambianţa din relaţie nu e foarte plăcută. Apar diferenţele de opinie, ba chiar şi confruntări mai violente. Dacă sunteți singur, astăzi nu este o zi foarte bună pentru a avea întâlniri.

Săgetător
Aveți parte de o zi mai bizară, cu posibilităţi certe de dispute, pe care însă trebuie să le ocoliți. Nu prea aveți chef de muncă, în schimb o mulţime de idei vă trec prin minte şi aveți multe de povestit cu prietenii. Pentru a avea parte de succes profesional, este extrem de important să vă definiți clar obiectivele.

Capricorn
Sunteți hotărât să câştigați mai mulţi bani şi faceți tot ce este necesar pentru a vă atinge scopul. Sunteți conştient de punctele forte când vine vorba de muncă, fapt care vă ajută destul de mult la nivel profesional. În relaţia de dragoste trebuie să aveți grijă să nu vă purtați prea rece sau rezervat cu persoana iubită.

Vărsător
Aveți parte de o zi deosebită, care va reflecta toată tandreţea şi sinceritatea de care vă puteți bucura cu persoana potrivită. Organizați-vă bine timpul şi veți avea parte de succese profesionale. Evitați afacerile riscante şi aveți grijă de bani. Din fericire, sunteți foarte prudent în ceea ce priveşte finanţele, spre deosebire de alte zodii mai risipitoare.

Peşti
Faceți progrese în relaţia afectivă, lăsând la o parte egoismul şi narcisismul, evoluând în direcţia cuplului. Aveți un bun-simț care vă ajută să stați departe de persoanele prefăcute, care încearcă să vă cucerească prin complimente. Depinde doar de dumneavoastră să vă luați măsurile de precauţie necesare pentru a scăpa de criticile superiorilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS