18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Horoscop

Berbec
Răbdarea şi toleranţa, faptul că respectaţi dorinţele celorlalţi îi fac pe aceştia să vă admire şi să ţină şi mai mult la dumneavoastră. Prin tact şi diplomaţie reuşiți să duceți la îndeplinire ideile actuale. Vă gândiți să vă înscrieți la cursuri de perfecţionare din domeniul în care activați.

Taur
În cuplu rezistați cu greu unei tentaţii devastatoare. Consecinţele vor fi mai drastice decât plăcerea de scurtă durată. Primiți bani dintr-o sursă necunoscută. Trebuie să găsiți soluţii reale de eliminare a stresului din viaţă deoarece modul în care trăiți vă afectează sănătatea psihică şi relaţia personală.

Gemeni
Viaţa sentimentală este principala sursă de inspiraţie şi de energie pozitivă. Perioada plină de confuzie şi de sentimente contradictorii a trecut şi considerați că v-ați regăsit echilibrul emoţional. Vă preocupă mult viitorul profesional, de aceea încercați să dezvoltaţi aria de contacte. Relaţiile amiabile sunt mai valoroase pe termen lung, aşa că evitați conflictele.

Rac
Este un moment bun pentru a vă înfrânge timiditatea. Prezentările în faţa unui public pot fi un pas important. Dacă vă căutaţi o locuinţă, azi se poate să găsiți ceea ce vă doriți. Rutina îşi face simţită prezenţa din ce în ce mai mult şi de aceea vă decideți să faceți unele schimbări.

Leu
Riscați să fiți dezamăgit de anumite persoane care se declară prietenii dumneavoastră. Racii vă pot da sfaturi bune. Nu vă consumați prea mult pentru lucruri pe care nu le puteți schimba. O să învățați foarte multe lucruri noi şi o să vă implicați în diverse proceduri care vă vor ajuta să vă desfăşurați activitatea de la birou într-un mod mult mai structurat.

Fecioară
Sunteți încăpăţânat şi perseverent şi acest lucru se observă în tot ceea ce faceți. Vă exprimați cu uşurinţă şi comunicați familiei nevoile de schimbare. Această zi poate fi benefică dacă ţineți cont de sfatul unui apropiat. Vă bucurați de momente frumoase alături de partener. Se discută despre căsătorie sau un angajament serios.

Balanţă
Aveți relaţii constructive cu cei din familie. Vă ajutaţi rudele, iar acestea îşi arată recunoştinţa. Dacă vreți să faceți sport, vi se potriveşte mai bine sala, unde sunt mulţi oameni, decât exerciţiile individuale de acasă. În ceea ce priveşte sănătatea, nu trebuie să vă îngrijorați, însă aveți grijă la infecţii sau inflamaţii.

Scorpion
Acordați prioritate vieţii sociale. Străluciți în anturajul în care vă aflați. Fiți atent la unii amici care par drăguţi şi amabili, dar vor doar să vă exploateze. Apare un conflict cu un superior, din cauza unor mărunţişuri. Situaţia însă se poate agrava, având repercusiuni asupra carierei dumneavoastră.

Săgetător
Aveți succese de ordin sentimental, graţie puterii de seducţie. Sunteți abil în afaceri şi reuşiți să câştigați sume considerabile. Indiferent de situaţia în care vă aflați, nu vă lăsați condus de alţii ca să nu cădeți pradă mrejelor unei aventuri care vă poate cauza tot felul de probleme. Aveți grijă de alimentaţie, deoarece tindeți să luați kilograme în plus.

Capricorn
Sunteți prins între tendinţe contradictorii. Doriți să vă menţineți o imagine intactă, însă, pe de altă parte, tindeți să treceți peste convenţii. Dacă aveți vreo întâlnire de afaceri, trebuie să fiți foarte atent la deciziile luate şi la modul în care vă judecați partenerii. Subiectivitatea este contraindicată.

Vărsător
Nimic nu vă deranjează mai mult decât conflictele cu prietenii. S-ar putea totuşi să nu puteți evita un astfel de moment. Este o zi prielnică dacă doriți să vă mutați sau vă aflați în căutarea unei noi locuinţe. Dacă apare o nouă persoană în viaţa dumneavoastră, lucrurile vor fi destul de nesigure la început, însă se vor îmbunătăţi pe parcurs.

Peşti
Vă doriți să nu mai acordați atenție vieții sentimentale, ci să vă concentrați asupra carierei. Atunci când nu sunteți sigur pe modul în care actionați, cereți sfatul celor din jur și încercați să îi modelați în funcție de ceea ce vă doriți să obțineți. Începeți să căpătați încredere în propriile abilități și acest lucru este evident în modul în care vă desfășurați activitatea de la birou.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS