6.7 C
Craiova
marți, 19 martie, 2024

Horoscop

Berbec
Acţiunile pragmatice vă ajută să faceţi progrese considerabile în viaţa profesională. Feriţi-vă să vă lăsaţi purtat de impulsurile de moment, pentru a evita neplăcerile. Dacă simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva, amintiţi-vă de prietenii dumneavoastră de încredere. Chiar dacă se poate să nu aibă cum să vă ajute concret, puteţi avea încredere în ei. Relaţii amoroase tumultuoase cu cineva din străinătate vă dau peste cap existenţa.

Taur
Vă întâlniţi cu prietenii, de la care aflaţi lucruri interesante şi care vă învaţă ceva folositor. Ascultaţi ce are să vă spună un nativ Berbec, pentru că sfaturile lui se dovedesc folositoare. În schimb, relaţiile cu nativii din aceeaşi zodie cu dumneavoastră vă complică existenţa şi vă destabilizează. La serviciu sunteţi competitiv şi gata să vă asumaţi noi responsabilităţi. Este bine totuşi să vă cunoaşteţi limitele, pentru a nu face promisiuni exagerate.

Gemeni
Vă folosiţi de spiritul dumneavoastră creativ pentru a pune în aplicare planurile la care lucraţi. Odată cu acest pas, vi se deschid nişte uşi. Este bine să profitaţi de şansele apărute, pentru a vă îndeplini speranţele pe plan profesional. Momentele de descurajare sunt înlăturate de afecţiunea şi susţinerea familiei. Pentru buna înţelegere în viaţa de cuplu este indicat să fiţi mai flexibil şi să vă abţineţi de la gesturi impulsive.

Rac
Aveţi posibilitatea să vă faceţi remarcat la serviciu, rezolvând într-un mod strălucit câteva probleme de ordin practic. Exploataţi posibilităţile care vi se oferă şi nu vă lasaţi influenţat de critici, indiferent de la cine vin. Acasă vă bucuraţi de o atmosferă relaxantă şi reuşiţi să păstraţi un echilibru între viaţa profesională şi cea familială. O persoană specială apare la orizont, iar singurătatea ia sfârşit.

Leu
Tenacitatea vă ajută să reuşiţi într-un proiect ambiţios, foarte dificil de dus la bun sfârşit. Aveţi mari şanse să primiţi o recompensă considerabilă pentru acest succes. Prietenii vă cer ajutorul. Aveţi grijă să nu intraţi în conflicte. Viaţa sentimentală aduce întâlniri romantice şi posibilitatea de a începe o nouă relaţie. Nu vă grăbiţi să alegeţi, acordaţi-vă timp să cunoaşteţi mai bine persoana în cauză.

Fecioară
Este o zi bună pentru nativii care se iniţiază într-un domeniu tehnic şi pentru cei care au o activitate intelectuală. Nativii îşi descoperă o calitate pe care nu au exploatat-o până acum. Dacă trebuie să puneţi pe picioare unele proiecte de afaceri, aveţi şanse să reuşiţi, mai ales dacă sunteţi sprijinit de un alt nativ din Fecioară.

Balanţă
Aveţi o mulţime de lucruri de făcut la serviciu şi va fi nevoie de o bună organizare. Combativitatea şi prudenţa sunt atuuri care vă ajută mult în demersurile pe care le faceţi. Dacă aveţi nevoie de relaxare, faceţi în aşa fel încât să vă rămână ceva timp pentru dumneavoastră. Distraţi-vă într-un mediu diferit, departe de grijile zilnice. Vă veţi redobândi rapid tonusul. Dacă nu primiţi răspunsuri la cererile făcute, luaţi iniţiativa şi întâlniţi-vă cu acele persoane sau daţi-le un telefon.

Scorpion
Dacă aţi avut neplăceri în viaţa de cuplu, astăzi puteţi face primul pas spre reconciliere. Este important să profitaţi de ocazia oferită, deoarece mai târziu se poate să fiţi prea ocupat sau pur şi simplu să nu vă mai implicaţi atât de mult. Încercaţi să vă exprimaţi clar, atât verbal, cât şi în scris, pentru a spulbera orice neînţelegere. Angajamentele pe care vi le luaţi trebuie onorate la timp.

Săgetător
Aveţi o energie care pare nesfârşită, pentru a vă îndeplini sarcinile profesionale. Lumea vă felicită şi unii vă urmează exemplul. Este bine totuşi să vă arătaţi modest, pentru a evita gurile rele. Cei care au început un regim alimentar reuşesc să facă progrese considerabile. Sunteţi încântat de rezultatele obţinute, mai ales că în general apreciaţi mâncarea bună şi vă este greu să renunţaţi la micile plăceri.

Capricorn
Astăzi aveţi posibilitatea să încheiaţi nişte afaceri avantajoase. Calculaţi bine riscurile şi iniţiaţi un dialog. În viaţa de cuplu apar tensiuni. Dacă vreţi să schimbaţi lucrurile în bine, va fi nevoie să vă arătaţi mai îngăduitor faţă de partener. La serviciu sunt momente importante pentru carieră, care vă aduc avantaje profesionale majore. Cu cât demonstraţi că sunteţi o persoană de încredere, cu atât mai mari vor fi avantajele obţinute.

Vărsător
Aveţi succes în activitatea pe care o desfăşuraţi sau în mediul în care lucraţi. Vă bucuraţi de respectul şi admiraţia celor din jur. Ceva însă vă umbreşte aceste momente de glorie: simţiţi că mai importantă decât orice este iubirea şi vi se pare că de ea nu aveţi parte. Gândiţi-vă că puteţi învăţa astfel mai multe despre felul de a fi al oamenilor.

Peşti
V-aţi făcut planuri să plecaţi undeva, însă apar evenimente neprevăzute, care vă obligă să amânaţi călătoria. Nu vă consumaţi, în curând veţi putea să plecaţi, iar lucrurile vor fi de partea dumneavoastră. Cu greu reuşiţi să comunicaţi cu cei din familie, din cauza punctelor de vedere diferite. Discutaţi cu calm şi aveţi încredere în dumneavoastră.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS