Horoscop

Autori


Berbec

Acţiunile pragmatice vă ajută să faceţi progrese considerabile în viaţa profesională. Feriţi-vă să vă lăsaţi purtat de impulsurile de moment, pentru a evita neplăcerile. Dacă simţiţi nevoia să vorbiţi cu cineva, amintiţi-vă de prietenii dumneavoastră de încredere. Chiar dacă se poate să nu aibă cum să vă ajute concret, puteţi avea încredere în ei. Relaţii amoroase tumultuoase cu cineva din străinătate vă dau peste cap existenţa.

Taur

Vă întâlniţi cu prietenii, de la care aflaţi lucruri interesante şi care vă învaţă ceva folositor. Ascultaţi ce are să vă spună un nativ Berbec, pentru că sfaturile lui se dovedesc folositoare. În schimb, relaţiile cu nativii din aceeaşi zodie cu dumneavoastră vă complică existenţa şi vă destabilizează. La serviciu sunteţi competitiv şi gata să vă asumaţi noi responsabilităţi. Este bine totuşi să vă cunoaşteţi limitele, pentru a nu face promisiuni exagerate.

Gemeni

Vă folosiţi de spiritul dumneavoastră creativ pentru a pune în aplicare planurile la care lucraţi. Odată cu acest pas, vi se deschid nişte uşi. Este bine să profitaţi de şansele apărute, pentru a vă îndeplini speranţele pe plan profesional. Momentele de descurajare sunt înlăturate de afecţiunea şi susţinerea familiei. Pentru buna înţelegere în viaţa de cuplu este indicat să fiţi mai flexibil şi să vă abţineţi de la gesturi impulsive.

Rac

Aveţi posibilitatea să vă faceţi remarcat la serviciu, rezolvând într-un mod strălucit câteva probleme de ordin practic. Exploataţi posibilităţile care vi se oferă şi nu vă lasaţi influenţat de critici, indiferent de la cine vin. Acasă vă bucuraţi de o atmosferă relaxantă şi reuşiţi să păstraţi un echilibru între viaţa profesională şi cea familială. O persoană specială apare la orizont, iar singurătatea ia sfârşit.

Leu

Tenacitatea vă ajută să reuşiţi într-un proiect ambiţios, foarte dificil de dus la bun sfârşit. Aveţi mari şanse să primiţi o recompensă considerabilă pentru acest succes. Prietenii vă cer ajutorul. Aveţi grijă să nu intraţi în conflicte. Viaţa sentimentală aduce întâlniri romantice şi posibilitatea de a începe o nouă relaţie. Nu vă grăbiţi să alegeţi, acordaţi-vă timp să cunoaşteţi mai bine persoana în cauză.

Fecioară

Este o zi bună pentru nativii care se iniţiază într-un domeniu tehnic şi pentru cei care au o activitate intelectuală. Nativii îşi descoperă o calitate pe care nu au exploatat-o până acum. Dacă trebuie să puneţi pe picioare unele proiecte de afaceri, aveţi şanse să reuşiţi, mai ales dacă sunteţi sprijinit de un alt nativ din Fecioară.

Balanţă


Aveţi o mulţime de lucruri de făcut la serviciu şi va fi nevoie de o bună organizare. Combativitatea şi prudenţa sunt atuuri care vă ajută mult în demersurile pe care le faceţi. Dacă aveţi nevoie de relaxare, faceţi în aşa fel încât să vă rămână ceva timp pentru dumneavoastră. Distraţi-vă într-un mediu diferit, departe de grijile zilnice. Vă veţi redobândi rapid tonusul. Dacă nu primiţi răspunsuri la cererile făcute, luaţi iniţiativa şi întâlniţi-vă cu acele persoane sau daţi-le un telefon.

Scorpion

Dacă aţi avut neplăceri în viaţa de cuplu, astăzi puteţi face primul pas spre reconciliere. Este important să profitaţi de ocazia oferită, deoarece mai târziu se poate să fiţi prea ocupat sau pur şi simplu să nu vă mai implicaţi atât de mult. Încercaţi să vă exprimaţi clar, atât verbal, cât şi în scris, pentru a spulbera orice neînţelegere. Angajamentele pe care vi le luaţi trebuie onorate la timp.

Săgetător

Aveţi o energie care pare nesfârşită, pentru a vă îndeplini sarcinile profesionale. Lumea vă felicită şi unii vă urmează exemplul. Este bine totuşi să vă arătaţi modest, pentru a evita gurile rele. Cei care au început un regim alimentar reuşesc să facă progrese considerabile. Sunteţi încântat de rezultatele obţinute, mai ales că în general apreciaţi mâncarea bună şi vă este greu să renunţaţi la micile plăceri.

Capricorn

Astăzi aveţi posibilitatea să încheiaţi nişte afaceri avantajoase. Calculaţi bine riscurile şi iniţiaţi un dialog. În viaţa de cuplu apar tensiuni. Dacă vreţi să schimbaţi lucrurile în bine, va fi nevoie să vă arătaţi mai îngăduitor faţă de partener. La serviciu sunt momente importante pentru carieră, care vă aduc avantaje profesionale majore. Cu cât demonstraţi că sunteţi o persoană de încredere, cu atât mai mari vor fi avantajele obţinute.

Vărsător

Aveţi succes în activitatea pe care o desfăşuraţi sau în mediul în care lucraţi. Vă bucuraţi de respectul şi admiraţia celor din jur. Ceva însă vă umbreşte aceste momente de glorie: simţiţi că mai importantă decât orice este iubirea şi vi se pare că de ea nu aveţi parte. Gândiţi-vă că puteţi învăţa astfel mai multe despre felul de a fi al oamenilor.

Peşti

V-aţi făcut planuri să plecaţi undeva, însă apar evenimente neprevăzute, care vă obligă să amânaţi călătoria. Nu vă consumaţi, în curând veţi putea să plecaţi, iar lucrurile vor fi de partea dumneavoastră. Cu greu reuşiţi să comunicaţi cu cei din familie, din cauza punctelor de vedere diferite. Discutaţi cu calm şi aveţi încredere în dumneavoastră.Comenteaza acum

Alte stiri

25 iunie 2018

Horoscop

Berbec La locul de muncă şi în afaceri este posibil să fiţi nevoit să vă schimbaţi programul din cauza unor evenimente neprevăzute. În a doua parte a zilei, un prieten v-ar putea ajuta să clarificaţi o neînţelegere cu persoana iubită,
22 iunie 2018

Horoscopul de weekend

Berbec Toate mişcările pe care le faceţi pot trece neobservate de alţii, chiar şi de partener. Tot ce ţine de viaţa dumneavoastră va fi gestionat în mare taină şi discreţie şi veţi căuta chiar să vă mişcaţi în spatele scenelor.
21 iunie 2018

Horoscop

Berbec S-ar putea să faceți cunoștință cu o persoană deosebită care vă cucerește imediat și care va putea juca un rol important în viața dumneavoastră. Este posibil chiar să vă propuneți să petreceți un sfârșit de săptămână împreună. Pe plan

Sumarul ediției de marţi, 20 ianuarie 2015

Actualitate

» Buget de 54,5 milioane de euro, alocat pentru programul Erasmus+ 2015
» ÎCCJ se pronunță miercuri în cazul incompatibilității lui Klaus Iohannis
» Bercea Mondial, condamnat la 2 ani şi 8 luni închisoare pentru mituirea unui angajat din penitenciar
» Prognoza meteo pentru miercuri şi joi
» S-a aruncat în faţa trenului
» Holurile cu poveşti de la Teatrul “Colibri”
» DNA: Fost secretar de stat, urmărit penal pentru dare de mită şi trafic de influenţă
» Deputatul craiovean Ionuţ Stroe, viitorul purtător de cuvânt al PNL

Interviu

» Scriitorul Gheorghe Alexandru la 80 de ani
» Emil Boroghină la 75 de ani: Festivalul Shakespeare, cel mai cutezător şi nebunesc demers

Local

» Anchetă a polițiștilor pornită de pe Facebook
» Bani publici aruncaţi pe apa sâmbetei în Balta Verde
» Severinenii, nemulţumiţi din cauza gropilor din asfalt
» Vâlcea: Un tânăr a fost arestat după ce a furat de şase ori de la aceeaşi societate comercială
» Cu banii dați, dar fără apă
» Mehedinţi: Peste 150 de abateri la regimul circulaţiei în 24 de ore
» Vâlcea: Un bărbat a murit în condiţii suspecte în timp ce se afla la vânătoare
» Mehedinţi: Minori cercetați pentru furt calificat

Dolj

» Lia Olguța Vasilescu și-a găsit nașul în instanţă
» Polițistul care s-a bătut cu un șofer, „iertat“ de procurori
» Insolvența Termo Craiova, bombă cu ceas pentru populație
» ISU „Oltenia“, aproape 9.000 de intervenții în 2014
» Ambulatoriul Spitalului de Urgenţă, încotro?
» Descoperire arheologică de excepţie la Desa
» Elevii de la Liceul Tehnologic Auto, aleşi în proiectul „Adoptă un liceu“
» Întreruperi energie electrică de mâine
» Mormintele unor războinici celți, descoperite lângă Desa
» ISU “Oltenia” Dolj, moment de bilanţ
» Ford scade producția de mașini la Craiova
» Craiova: 24 de şoferi cu maşini înmatriculate în alte state, sancţionaţi de poliţişti
» Craiova: Se modifică programul de lucru la ghişeul de eliberare a cazierului judiciar
» Universitatea din Craiova va încheia protocoale cu inspectoratele şcolare din regiunea Sud-Vest Oltenia

Gorj

» Doar 5% din cardurile de sănătate au fost activate
» Întâlnire pentru soarta zonei turistice Rânca
» Audieri în dosarul de spălare de bani al sindicalistului Condescu
» CEO nu are datorii către Sarcină
» Gorj: Angajat al CEO decedat la Turceni
» Gorj: Pompierii şi SMURD, solicitaţi de şapte ori pe zi
» Gorj: Cârciumaru, sancţionat pentru discriminare
» Asociaţia „Inimi de Gorjeni”, campanie de strângere de fonduri

Mehedinţi

» Anchetă pornită de pe Facebook

Sport

» Halep: Gajdosova are o servă puternică
» SCM joacă azi în Cupă
» CSU, amical cu Khazar
» Heedari Hoshang operează cântând imnul Craiovei
» Baschet (m): SCM-U Craiova, victorie la scor cu albanezii de la Vllaznia
» Fotbal – Dumitraş: Cu siguranţă tricoul CS Universitatea va arde pe mine în campionat
» Serena Williams, calificată în turul doi la Australian Open

Magazin

» Horoscop
» Bancul zilei

Top