Artificii pentru torturi şi ornamente de Crăciun, confiscate de poliţiştii din OrşovaPeste 1.450 de artificii pentru tort și ornamente pentru Căciun au fost confiscate de poliţişti, în urma unui control în trafic, pe raza municipiul Orșova. Bărbatul care le transporta a fost sancționat contravențional.

În cadrul unei acțiunii, polițiștii din cadrul Poliției Orșova, împreună cu lucrătorii ANAF ANTIFRAUDĂ Regionala Târgu Jiu, au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din județul Călărași, în timp ce transpora cu o autoutilitară  materiale pirotehnice (artificii pentru torturi) şi ornamente pentru Crăciun, fără a avea documente de provenienţă.


Polițiștii au dispus ridicarea în vederea confiscării a întregii cantități de articole pirotehnice și ornamente descoperită. Persoana în cauză a fost sancționată contravențional.


Comenteaza acum

Alte stiri

21 martie 2018

Legume confiscate la Călimăneşti

Polițiștii Poliției orașului Călimănești au depistat în trafic, în seara zilei de 19 martie, un șofer, de 42 de ani, care transporta legume fără documente de proveniență. Vehiculul a fost oprit pentru control pe Drumul Național 7CC. Oamenii ...
16 martie 2018

Poliţiştii au confiscat opt tone de material feros la Potcoava

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Potcoava, din judeţul Olt, au acționat, joi, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite. În urma activităților ...

Sumarul ediției de joi, 22 martie 2018

Top