18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalDoljCei mai activi voluntari, premiaţi la Gala Voluntarului Doljean

Cei mai activi voluntari, premiaţi la Gala Voluntarului Doljean

Meritele voluntarilor doljeni din anul 2015 au fost recunoscute public în cadrul primei ediții a Galei Voluntarului Doljean, organizată de Facultatea de Științe Sociale din cadrul Universității din Craiova, Asociația de Consultanță și Consiliere Economico-Socială Oltenia și Asociația pentru Sprijin și Implicare Socială. Evenimentul, care a avut loc la Filarmonica „Oltenia“ din Craiova, a reunit membri marcanți ai comunității, reprezentanți ai instituțiilor de învățământ, autorităților publice și societății civile pentru a recunoaște public meritele voluntarilor doljeni în anul 2015.
Educarea pe tot parcursul vieții, schimbarea mentalităților, formarea valorilor sociale ale tinerilor și construirea culturii voluntariatului sunt dezideratele organizațiilor implicate în această activitate de promovare și diseminare a modelelor de bune practici pentru comunitate!
Au fost premiaţi finaliștii următoarelor secțiuni: voluntarul și coordonatorul de voluntari al anului în domeniul educație; voluntarul și coordonatorul de voluntari al anului în artă și cultură; voluntarul și coordonatorul de voluntari al anului în domeniul social; asistentul social al anului. Instrumentiștii și Corurile de Copii ale Liceului de Arte „Marin Sorescu“, Colegiului Național „Frații Buzești“ și Colegiului Național „Carol I“ au întregit atmosfera de sărbătoare a serii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS