18.3 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024

Scurte ştiri

Horia Brenciu îşi serbează ziua de naştere pe scenă
Horia Brenciu îşi serbează ziua de naştere astăzi, pe scenă, spre încântarea fanilor. Cu ocazia împlinirii vârstei de 38 de ani, artistul îşi va răsfăţa auditoriul cu o reprezentaţie sută la sută live. Spectacolul va cuprinde melodii de pe noul său album – „37“, piese de pe albumul de debut, cover-uri, dar şi melodii româneşti la care ţine foarte mult.

Sean Penn – schimbare totală de imagine

Actorul american Sean Penn şochează cu noua sa înfăţişare în imaginile de la primele filmări pentru pelicula în care starul american apare în postura unui cântăreţ de rock. Cu părul vâlvoi, cercei şi buzele date cu ruj, actorul i-a determinat pe jurnalişti de la The Sun să-şi intituleze articolul „Doamne! E chiar Sean?“.
Noul film în care joacă Sean Penn se numeşte „This Must Be the Place“ şi urmăreşte povestea unei fost idol al curentului gothic rock, având ca pretext obsesia acestuia de a-l găsi pe nazistul care i-a ucis tatăl în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. Pelicula va fi lansată în 2011.

Michael Jackson, omagiat în oraşul său natal cu ocazia zilei de naştere

Regele muzicii pop, Michael Jackson, va fi omagiat în oraşul său natal sâmbătă, 28 august, cu o zi înainte de data la care ar fi împlinit 52 de ani, anunţă presa internaţională.
Evenimentul va avea loc în faţa casei copilăriei lui Jackson din oraşul american Gary, statul Indiana.
La petrecerea omagială va asista şi tatăl artistului, Joe Jackson, care va tăia un tort uriaş dedicat regelui muzicii pop. Nu vor lipsi momentele in memoriam cu caracter artistic, susţinute de grupul de dansatori „Thriller“, numit astfel după cel mai popular album al lui Michael Jackson.
Considerat un artist complet şi deopotrivă cel mai important nume din istoria muzicii pop, Michael Jackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, în urma unei intoxicaţii acute cu Propofol, un anestezic foarte puternic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU