16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinTrucuri pentru a câştiga timp

Trucuri pentru a câştiga timp

Munca, menajul, copiii, cumpărăturile… Viaţa femeilor este plină de obligaţii de la care nu se pot sustrage. Cu toate acestea, este posibil ca printr-o foarte bună organizare să reuşească să câştige câteva clipe preţioase doar pentru ele.

Cumpărăturile sunt una dintre îndatoririle cele mai plictisitoare şi care necesită destul de mult timp. Cu toate acestea, respectând câteva reguli, achiziţionarea mâncării şi a produselor indispensabile pentru cămin se poate transforma într-o joacă de copii. Pentru aceasta, trebuie să realizaţi o listă de cumpărături înainte de a vă trezi la supermarket.

De fiecare dată când constataţi că un produs s-a terminat, treceţi-l pe listă.

Alegeţi o zi din săptămână în care să vă duceţi la cumpărături. Întreaga familie va şti, spre exemplu, că joia este ziua pentru cumpărături şi vor trece la rândul lor pe lista făcută de dumneavoastră produsele de care au nevoie. Dacă veţi avea o zi fixă pentru cumpărături, veţi avea timpl suficient pentru a vă organiza şi astfel nu veţi fi nevoită mereu să alergaţi printre rafturi, încercând să vă amintiţi ceea ce vă lipseşte pentru ca mai apoi, când vă reîntoarceţi acasă, să vă daţi seama că mai mult de jumătate dintre produsele de care aveaţi nevoie nu le-aţi achiziţionat. Încercaţi să plecaţi la cumpărături înainte de ora 16.00, pentru a evita cozile lungi de la casă.

La fel ca şi în cazul cumpărăturilor, stabiliţi o zi pentru a vă ocupa de curăţenie. Cereţi-i partenerului dumneavoastră să vă ajute şi împărţiţi-vă sarcinile. În acest fel, veţi termina mai repede şi veţi avea mai mult timp de petrecut împreună sau pe care să vi-l dedicaţi micilor dumneavoastră plăceri. Gândiţi-vă dinainte la camera în care doriţi să faceţi curăţenie. Într-o săptămână ocupaţi-vă de o cameră, în următoarea, de alta şi aşa mai departe.

Tot pentru a câştiga timp preţios, este recomandat ca hainele cu care vă veţi îmbrăca dumneavoastră şi copiii să le pregătiţi încă de seara. De asemenea, înainte de merge la culcare pregătiţi alimentele pe care le veţi servi la micul dejun.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS