16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024

O vară colorată

Designerii au hotărât ca 2008 să fie un an al culorilor, aşa că podiumurile abundă în nuanţe vii, alternând tonurile calde cu cele aprinse.

 

Culoarea a constituit întotdeauna un element decisiv în creaţiile designerilor, îmbinarea nuanţelor fiind mai importantă decât croiala sau materialul. Combinaţiile inedite propuse în acest sezon se regăsesc atât în accesorii, cât şi piesele vestimentare. La loc de cinste stă galbenul, care dă senzaţia de luminozitate şi strălucire. Combinaţiile de culori sunt esenţiale, nuanţele de galben lămâie, galben pal sau galben neon pot fi asortate cu verde, pentru un efect coloristic atenuant. Verdele este la modă în vara 2008, potrivit pentru persoanele dinamice, acesta regăsindu-se în toate piesele vestimentare. Verdele crud şi nuanţele sale, smarald, olive, kaki, vernil, sunt ideale pentru adeptele stilului feminin.

Trendul anului trecut, care miza pe puterea movului, continuă şi în acest an, susţin specialiştii site-ului envy.ro. Dacă iubiţi rochiile lungi, puteţi alege una croită dintr-o singură nuanţă de mov, iar efectul va fi extraordinar. Le fac concurenţă rochiile de lungime medie, culoarea cernelii sau în nuanţe de violet şi indigo, având un puternic impact vizual.

 

Albastru, alb, roşu, gri, culorile acestui sezon

 

Albastrul şi nuanţele sale fac furori în acest sezon primăvară-vară. Albul ne asigură încă o dată de puterea sa de a supravieţui tuturor tendinţelor. Doamnele şi domnişoarele trebuie să ştie că se poartă albul pur, în nuanţa zăpezii, sau amestecat cu gri şi bej. Frumuseţea albului poate fi pusă în evidenţă atât în ţinutele elegante, cât şi în cele feminine, accesorizate cu volănaşe sau dantelă. Roşul şi griul revin în prim-plan, cea dintâi fiind o culoare cu un aspect puternic, plină de energie pozitivă şi optimism, în timp ce griul şi nuanţele sale, gri perlat, gri deschis, gri mangal, propun un look sofisticat. Ţinutele simple sunt reprezentate de roşu potolit, sobru, iar cele extravagante, de roşu-violet, aprins, în culoarea sângelui sau a carminului. Vestimentaţia glamorous aduce pe podiumul de modă griul metalizat, seducător şi fascinant.

Din această paletă cromatică nu puteau să lipsească rozul pal, bejul deschis, cremul piersică, ciclamul şi movul-lila, o rochie în aceste tonuri vorbind despre gingăşia şi farmecul subtil al feminităţii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU