16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinPantofii noului sezon

Pantofii noului sezon

În această primăvară, se poartă pantofii retro, dar şi cei cu toc stiletto.

 

Propunerile designerilor pentru primăvara aceasta în materie de încălţăminte sunt pe cât de speciale, pe atât de sexy. Aşa că fie că optaţi pentru toc stiletto (toc cui – n.r.), fie pentru platforme, paleta cromatică emană vitalitate şi prospeţime, nuanţele puternice de albastru, culoarea vedetă a sezonului, de corai, auriu şi de roşu provocator fiind perfecte pentru ţinutele de seară, şi nu numai. Puteţi alege, de asemenea, un pantof galben, o nuanţă iubită în acest sezon, o culoare solară, ideală dacă vreţi să faceţi o declaraţie de stil sau pur şi simplu dacă doriţi să vă ridicaţi tonusul. Şi dacă un galben curat nu vă este pe plac, puteţi opta pentru combinaţiile inedite de galben cu negru sau chiar argintiu, care ponderează forţa electrizantă a acestei culori. Designerii nu sunt restrictivi în acest sezon, materialele folosite fiind dintre cele mai neobişnuite, de la satin, catifea, paiete, bijuterii, până la piele lăcuită.

Modele interesante

Pantofii retro sunt la modă în acest sezon. Sunt eleganţi şi practici. Şi chiar dacă un astfel de model nu se regăseşte foarte des în prezentările de modă, îşi ocupă locul binemeritat în topul preferinţelor sexului frumos, dar şi în rafturile magazinelor. O ţinută elegantă, dar şi un look modern, cu blugi foarte strâmţi, trenci sau o rochie de zi pot fi accesorizate cu un pantof retro, în armonie cu o curea lată şi cu bijuterii care au aparţinut bunicii, căci au revenit în actualitate. Le fac concurenţă pantofii cu calapod semirotund, toc înalt conic, care nu au sistemul clasic de închidere cu cataramă, optându-se pentru cel cu arici. Culorile electrizante de auriu şi argintiu se regăsesc şi la aceste modele. Însă, nici bronzul sau movul electric nu au fost uitate. Designerii mizează pe aceste culori, considerând că numai un picior încălţat cu un asemenea pantof vă va scoate din anominat.

Chiar dacă nu sunteţi cea mai înaltă femeie din lume, pantofii fără toc, mai ales cei de calitate şi cu design la modă, încurajează relaxarea şi mişcarea. Balerinii, căci despre ei este vorba, au revenit şi în acest sezon. Accesoriile de pe poşete sau haine au coborât şi la pantofi, fie că este vorba de motive florale sau buline. Combinaţiile de culori sunt şi aici prezente: negrul face casă bună cu albastrul închis, auriul cu negrul, roşul cu albul şi movul cu rozul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS