18.7 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFrumuseţea naturală

Frumuseţea naturală

Cremele de corp, de mâini, cele anticelulitice, şampoanele, dar şi măştile pe bază de plante le-au cucerit pe doamne şi domnişoare.

Tot mai multe reprezentante ale sexului frumos au lăsat la o parte cremele obişnuite şi le-au înlocuit cu produsele pe bază de plante. Fie că este vorba de creme contra vergeturilor, geluri de duş sau şampoane de păr, toate vin de pe rafturile magazinelor cu produse naturiste să-şi ocupe locul printre produsele cosmetice obişnuite. Un gel de duş cu propolis pentru igienă intimă, la 8,5 lei, o cremă contra vergeturilor cu sânziene, cretuşcă, miere, germeni de grâu, argilă şi vitamina C, de la Favisan, la 37,5 lei au detronat produsele folosite până deunăzi de reprezentantele sexului frumos.

Şi pentru că cizmele şi ghetele au fost înlocuite cu pantofii decupaţi, doamnele nu stau prea mult pe gânduri atunci când vine vorba de achiziţionarea unui gel pentru îngrijirea picioarelor. Fiind un produs cu substanţe active naturale, la un preţ accesibil, de 8,5 lei, locul său în coşul de cumpărturi este garantat. Îi devin parteneri o loţiune pentru îngrijirea părului, un produs natural care opreşte căderea podoabei capilare şi regenerează, de la Hofiga, la 7,5 lei, dar şi un săpun moale, lichid, vegetal, cu săruri de potasiu, la 7,5 lei.

Alegerea a fost totuşi dificilă, căci există o gamă largă de produse de acest gen, şampon împotriva căderii părului, de la Favisan, la 8 lei, cremă de păr, cu extracte naturale şi petrol, împotriva căderii părului, la 13 lei. Cât priveşte alegerea cremelor, oferta este şi aici generoasă: din gama Hof Viodana, cremă antirid, la 9 lei, cremă pentru întreţinere, cu extract de spirulină, la 7 lei, cremă hidratantă, cu ulei de cătină, de la Plant Activ, la 4 lei, cremă nutritivă, cu acelaşi ulei de cătină, tot la 4 lei, cremă anticelulitică, de la Verre de nature, cu iederă, gălbenele, rozmarin, la 13 lei. Concurenţă le fac şi cremele pentru corp ultratonifiante, cu ceai verde la, 20 lei, cremele pentru corp ultrahidratante, cu aloe vera şi ulei de migdale, la 20 lei, creme pentru corp ultranutritive, cu ulei de germeni de grâu şi avocado, la 20 de lei, cremele hidratante cu vitamine şi extract de muşeţel, de la Q4U.

 

Răsfăţul doamnelor

 

Doamnele care vor să se răsfeţe cu o baie pot alege sărurile de baie spumante antistres, de la Terris, la 9 lei, dar şi o cremă pentru masaj, de la Elmiplant, pe bază de cătină şi arnică, la 8 lei, sau un ulei de masaj de la Herbagen, cu 27 de lei. Dacă vreţi să încercaţi şi o mască gomaj, puteţi pune în coşul de cumpărături un astfel de produs cu sfere de cereale, uleiuri esenţiale de mentă şi lavandă, la 7 lei, sau o mască antiseboree, cu argilă, la 7,5 lei, de la Herbagen. Pentru demachierea din fiecare zi, puteţi alege un lapte demachiant cu miere de albine şi extract de propolis, la 6 lei.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS