16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinFrumuseţe scump plătită

Frumuseţe scump plătită

Masaj cu frunze de cactus şi şerpi care relaxează spatele sunt doar câteva dintre supliciile pe care doamnele şi domnii interesaţi de propria imagine trebuie să le suporte pentru a fi mulţumiţi atunci când se privesc în oglindă.

O vorbă din bătrâni spune că „baba suferă la frumuseţe“, iar doamnele şi domnişoarele s-au obişnuit deja cu gândul că pentru a fi frumoase şi pentru a suci „minţile“ bărbaţilor trebuie să treacă prin adevărate chinuri. Ultimul „răcnet“ în materie de frumuseţe vine, cum era de aşteptat, de dincolo de Ocean, unde specialiştii în cosmetică par să le fi convins atât pe doamne, cât şi pe domni de rezultatele miraculoase ale tratamentelor „ciudate“, ceva mai dureroase şi uneori chiar scabroase. Forbestraveler, o revistă americană specializată în descoperirea trendurilor şi tendinţelor „deluxe“ pentru turiştii cu dare de mână, a prezentat un clasament ceva mai neobişnuit al centrelor de frumuseţe din toate colţurile lumii, ce oferă servicii care de care mai ciudate şi mai originale. Un exemplu sunt tratamentele oferite de exclusivistul Diamond Hawaii Resort & Spa, unde doamnelor dornice să aibă un ten perfect le este aplicată o mască din excremente de privighetoare. Din câte se pare, acest tratament nu este o noutate, el fiind folosit în urmă cu sute de ani de gheişe, care îşi menţineau astfel pielea netedă şi moale. Ca să rămânem în lumea necuvântătoarelor, nu trebuie să trecem cu vederea nici unul dintre cele mai exclusiviste tratamente, care constă într-un masaj efectuat de o „echipă“ de şerpi ce se plimbă nestingheriţi pe spatele clientului. În opinia specialiştilor, acest „Snake Massage“ este un bun remediu pentru stres.

 

Tratamente pentru fiecare

 

Altă tehnică de frumuseţe foarte apreciată în rândul vedetelor şi al milionarilor are legătură tot cu animalele şi poartă denumirea de „Dr. Fish“. După cum spune şi numele, protagoniştii acestui tratament sunt peştii. Este vorba de exemplarele din rasa „Garra Rufa“, originară din Turcia, care sunt extrem de solicitate în toate colţurile lumii. În Europa, Statele Unite şi Japonia s-au format deja liste foarte lungi de aşteptare cu persoanele interesate să se supună acestui tratament inedit. Din câte se pare, pentru a avea picioare perfecte, moi, netede şi lipsite de orice imperfecţiuni este suficient să le introduceţi în această baie cu peşti magici, care au grijă „să mănânce“ toată pielea moartă şi uscată. La fel de ciudat este şi „Hakali Massage“, un masaj „înţepător“, cu frunze de cactus, oferit la Apuane Spa din cadrul prestigiosului Four Seasons Resort din Punta Mita, Mexic.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS