19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024

Scurte ştiri

În jurul lumii pe bicicletă

Jean-Gabriel Chelala, de 27 de ani, a pornit duminică dimineaţă de la Paris, din faţa catedralei Notre Dame, într-o călătorie în jurul lumii pe bicicletă. După cum informează site-ul Yahoo!News, tânărul urmează să parcurgă 30.000 de kilometri şi intenţionează să-şi ducă la bun sfârşit aventura într-un an. „Sunt neliniştită, dar nu vreau să-i arăt asta. Aşteptăm Crăciunul 2008, când va reveni. Nu am dispus de mijloacele financiare pentru a-l însoţi în călătoria sa. Nu avem altceva de făcut decât să aşteptăm“, a declarat cu lacrimi în ochi mama tânărului.

Noua distracţie a adolescenţilor britanici

Noua distracţie a tinerilor englezi este cât se poate de periculoasă. După cum informează site-ul Yahoo!News, adolescenţii britanici se distrează întinzându-se pe liniile de cale ferată şi aşteptând să treacă pe deasupra lor un tren de mare viteză. Un filmuleţ care ilustrează cât se poate de bine această distracţie periculoasă a tinerilor britanici a fost postat recent pe site-ul YouTube. Filmul, realizat cu ajutorul unui telefon mobil, arată un băiat care îşi ridică picioarele dintre şinele de cale ferată după ce tocmai trecuse un tren, pentru a le arăta prietenilor că nu este rănit. Altă practică la fel de periculoasă este aceea de a sta pe şine şi de a se îndepărta doar în momentul în care un tren este foarte aproape.

Rechin născut într-un acvariu
din Ungaria

Într-un acvariu din Ungaria, o femelă rechin a născut un pui fără ca aceasta să fi intrat în contact cu un mascul. După cum informează site-ul Yahoo!News, mama, pe nume Ibolya, s-a născut la acvariul Nyiregyhaza Centre în urmă cu şapte ani. „Când am văzut puiul de rechin în acvariu am crezut că este vorba despre o glumă. Am rămas fără cuvinte când am văzut că este viu“, a declarat Attila Varga, directorul acvariului. „Mama este protectivă cu puiul ei. Specialiştii vor să ia probe de ADN atât de la femelă, cât şi de la pui. Ştim că a mai existat până acum doar o singură astfel de naştere într-o grădină zoologică din America. Acesta nu numai că este primul caz din Europa, dar este şi pentru prima dată când puiul de rechin supravieţuieşte“, a mai precizat Attila Varga.

Madonna bea doar apă binecuvântată

După ce a revenit din India, unde a petrecut câteva zile, cântăreaţa Madonna a deprins un obieci cât se poate de costisitor. După cum informează site-ul pipole.net, care citează tabloidul The Sun, artista americană cheltuieşte aproximativ 10.000 de dolari în fiecare lună pentru a-şi procura apă binecuvântată, despre care este convinsă că are proprietăţi de reîntinerire. „Madonna bea multă apă. Este secretul frumuseţii sale. Această apă binecuvântată este comercializată de o organizaţie religioasă apropiată Kabbalei“, a dezvăluit un apropiat al vedetei.

Björk a agresat un fotograf în Noua Zeelandă

Cântăreaţa islandeză Björk a agresat duminică un fotograf care voia să o fotografieze încă din momentul sosirii sale pe aeroportul Auckland din Noua Zeelandă, a anunţat ieri presa locală, citată de site-ul Yahoo!News. „Am făcut câteva fotografii. Când m-am îndepărtat, a venit în spatele meu, m-a luat de cămaşă şi a sfâşiat-o“, a povestit Glenn Jeffrey, fotograf al cotidianului New Zealand Herald. „În momentul în care s-a agăţat de mine a căzut jos. Nu am atins-o nici un moment şi nu i-am adresat nici un cuvânt“, a mai spus fotograful. Cântăreaţa a mai agresat un fotograf în anul 1996 pe Aeroportul din Bangkok. Björk urmează să susţină un concert vineri la Auckland, în cadrul unui festival de muzică.

 

Sharon Stone, tentată de o relaţie
cu o femeie

Actriţa americană Sharon Stone se pare că este dispusă să încerce o aventură cu o femeie. După cum informează site-ul pipole.net, actriţa a fost destul de evazivă în declaraţii şi nu a precizat dacă vorbeşte serios în legătură cu începerea unei relaţii cu o persoană de acelaşi sex. Vedeta hollywoodiană, care s-a declarat dezamăgită de bărbaţi, a precizat doar că este tentată de o relaţie cu o femeie. „Toată lumea este bisexuală într-o anumită manieră. De când bărbaţii au început să se comporte din ce în ce mai mult precum femeile, sunt tot mai tentată să am o relaţie cu o persoană de acelaşi sex cu mine. Pe de altă parte, în zilele noastre există din ce în ce mai multe femei care se comportă în manieră masculină“, a declarat Sharon Stone.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS