18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinHaine cool pentru gravide

Haine cool pentru gravide

Vine barza, iar hainele din şifonier se încăpăţânează să nu vă mai cuprindă. Soluţia la îndemână: produsele din magazinele de profil.

Hainele pentru femeile însărcinate reprezintă o problemă. Din momentul în care talia s-a îngroşat, iar îmbrăcămintea din garderobă devine prea mică, gravida trebuie să-şi aleagă alt stil. Pentru femeia activă, care vrea să meargă la serviciu până în ultima lună de sarcină, hainele potrivite se aleg greu.

 

Ţinute la modă

 

Pentru gravidele care preferă stilul sport e foarte potrivit un hanorac tricotat, cu glugă, la 149 de lei noi, care poate fi asortat foarte uşor la o pereche de jeanşi prevăzuţi cu elastic în talie, care se pot lărgi pe măsură ce sarcina avansează. Preţul lor, 120 de lei. Dacă sunteţi mai friguroasă, puteţi opta pentru o pereche de raiaţi la acelaşi preţ, de 120 lei. Şi ei sunt prevăzuţi cu elastic, deosebit de util atunci când burtica începe să crească. Şi pentru că toate bluziţele au rămas micuţe, lăsând dezgolită o parte din burtică, se cade să achiziţionaţi şi o bluză, două din bumbac, căci zilele călduroase au trecut. Preţul lor nu depăşeşte 95 de lei. Sunt modele interesante şi comode. Pentru aceleaşi zile deloc călduroase, potrivite ar fi şi salopetele, fie ele din blugi sau din raiat. Sunt moderne, accesorizate cu capse, menite să aducă gravidei un aer şic. Pentru achiziţionarea lor vor fi necesari doar 120 de lei. Fac cu ochiul de pe un umeraş alăturat câteva perechi de pantaloni din bumbac, foarte comozi, care prezintă avantajul că se pot prinde lateral în nasturi, transformându-se în pantaloni 3/4. Preţul lor, 99 de lei. Şi o helancă ar fi potrivită. Preţul ei, 39 de lei. S-ar potrivi de minune atât cu salopetele, pantalonii din denim sau raiat, cât şi cu compleurile cu pantalon drept şi vestă tip sarafan, tot din raiat. Aceste din urmă piese de vestimentaţie se înscriu în tendinţe. În plus, poartă accesorii interesante şi au un preţ care nu depăşeşte 180 de lei. Bebe se va simţi cu siguranţă mai bine, căci, dacă lui mami îi e cald, desigur că şi lui îi este bine. Şi totuşi, micuţul jucăuş din burtică şi-ar dori o mămică puţin mai cochetă, care lasă deoparte, atunci când vin zile mai prietenoase de toamnă, hainele sport pentru o ţinută elegantă. Dacă ar fi după el, i-ar recomanda mămicii un pulover lung croşetat de culoarea muştarului şi o pereche de colanţi. Preţul primului articol, 57 de lei. La aceeaşi pereche de colanţi (46 de lei) s-ar asorta în viziune sa, şi un sarafan rochie din raiat (130 de lei), care poate fi purtat, eventual, peste o bluză. Mami s-ar simţi mai bine. În plus, ar fi cool. La fel de bine i-ar sta şi cu o bluză pastel foarte şic, din mătase (99 de lei), asortată fie la o fustă trei sferturi dreaptă, fie la o pereche de pantaloni clasici. Toată lumea o va admira, iar bebe va fi mândru de mămica sa.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS