19 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Scurte ştirii

18.000 de persoane au pozat nud pentru Spencer Tunick

Aproximativ 18.000 de persoane au renunţat la haine şi au pozat goale duminică, în piaţa Zocalo din Mexic, pentru fotograful american Spencer Tunick. După cum informează site-ul Yahoo!News, Tunick, care a devenit celebru pentru fotografiile colective realizate la Düsseldorf sau Caracas, şi-a bătut propriul record de participanţi stabilit în 2003 la Barcelona, unde 7.000 de persoane s-au dezbrăcat pentru a-i servi drept modele. Câteva sute de poliţişti au fost mobilizaţi pentru a-i ţine la distanţă pe curioşi în timpul şedinţei foto. Piaţa Zocalo, una dintre cele mai mari din lume, este încercuită de o catedrală, de primărie şi de Palatul Naţional, sediul oficial al guvernului, decorat cu fresce pictate de Diego Rivera.

Candidată la Senat – goală într-un afiş electoral

O candidată la un loc în Senatul Belgiei a ales să pozeze goală într-un afiş electoral, sperând astfel să adune mai multe voturi de la alegători. Tania Derveaux, care promite printre altele 400.000 de noi locuri de muncă, speră că în acest fel va ieşi câştigătoare la alegerile din 10 iunie. Fotografiile au fost publicate şi în numărul din aprilie al revistei belgiene P Magazine.

Vibratorul Love Bug – interzis în Cipru

Autorităţile cipriote au decis să scoată în afara legii un anumit tip de vibrator, numit „Love Bug“, care este acţionat prin intermediul unei telecomenzi. După cum informează Tgcom.it, citând presa locală, din câte se pare, din cauza felului în care este acţionat, vibratorul influenţează frecvenţele radio folosite de armată. Vibratorul cu pricina, produs de compania britanică Ann Summers, poate fi achiziţionat on line pentru 44 de euro. Lizzie Eddleston, purtătoarea de cuvânt a companiei, nu a părut foarte afectată de decizia autorităţilor cipriote. „Nu e nici o problemă că acest vibrator nu poate fi utilizat, pentru că firma noastră are o ofertă foarte diversă de jucării erotice, capabile să satisfacă orice fel de fantezii“, a declarat aceasta.

Pete Doherty a fost din nou arestat

Controversatul rocker Pete Doherty a fost din nou arestat, de data aceasta în Londra, pentru posesie de droguri. Potrivit site-ului femalefirst.co.uk, solistul trupei Babyshambles, de 28 de ani, a fost oprit de un echipaj al poliţiei în Kensington, în vestul Londrei, şi s-a găsit asupra lui o cantitate impresionantă de cocaină şi canabis. După ce şi-a petrecut noaptea la sediul poliţiei, Doherty a fost eliberat pe cauţiune. Arestarea cântăreţului a survenit la doar trei săptămâni de când acesta a apărut în faţa tribunalului londonez, unde a fost lăudat de judecătorul Jane McIvor pentru determinarea cu care luptă împotriva drogurilor. Pentru Pete Doherty nu este prima oară când intră în conflict cu autorităţile, în ultimii doi ani el fiind arestat de cel puţin zece ori pentru posesie de droguri şi agresiune.


Keira Knightley a slăbit, dar nu a fost anorexică

Keira Knightley a acordat un interviu în exclusivitate revistei britanice Elle, în care a vorbit despre problema anorexiei, informează site-ul actualite-de-star.com. Vedeta peliculei „Piraţii din Caraibe“ a privit câteva fotografii în care era foarte slabă şi pe baza cărora au circulat zvonurile cum că ar suferi de anorexie. „Am văzut pozele care au stârnit discuţii la adresa mea, dar fotografiile acelea au fost făcute după filmărilor peliculei «Piraţii din Caraibe», când eu am slăbit mai multe kilograme. Dintre toate filmele în care am jucat, nici unul nu m-a epuizat fizic mai mult decât acesta. Filmările
s-au realizat în condiţii extrem de severe, iar temperaturile erau foarte ridicate“, a declarat Keira Knightley. Actriţa s-a arătat deranjată de zvonurile apărute în presă cum că ar fi anorexică şi chiar a suferit din cauza acestor acuzaţii.

Orlando Bloom îşi doreşte să fie tată

Cunoscutul actor Orlando Bloom este în căutarea unei femei alături de care să formeze o familie. După cum informează Libero.it, Bloom, ajuns la vârsta de 30 de ani, a decis că a sosit şi pentru el vremea să se aşeze la casa lui şi să îşi întemeieze o familie. „Tot ce îmi doresc acum este să găsesc femeia cu care să îmi împart viaţa şi cu care să fac copii. Sunt convins că ea se află undeva în lumea aceasta“, a mărturisit actorul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS