24.3 C
Craiova
duminică, 16 iunie, 2024

Scurte stiri

Viţel cu şase picioare născut în Statele Unite

Cireada unui fermier american are de câteva zile un membru ciudat. După cum informează Krone.at, este vorba de un viţel cu şase picioare. Miracolul a avut loc la ferma lui Brian Slocum din Nebraska. „Este o ciudăţenie. Nu am văzut aşa ceva în viaţa mea“, a povestit şocat fermierul. Atât în faţă, cât şi în spate, viţelul are câte un picior în plus. Şi asta nu e tot. Viţelul s-a născut atât cu organe genitale masculine, cât şi feminine. Din cauza modificărilor sale genetice, specialiştii nu i-au acordat prea multe şanse de supravieţuire.Nu de aceeaşi părere este şi fermierul, care crede că viţelul este la fel de sănătos ca şi confraţii săi de cireadă.

Un brazilian şi-a scos nevasta la licitaţie pe internet

Un anunţ inserat recent pe site-ul Mercado Livre i-a lăsat cu gura căscată pe utilizatorii paginii web. „Vând soţie, pentru 50 de dolari, în stare bună de conservare“, cam aşa sună oferta cu pricina, ce aparţine unui bărbat din Mato Grosso do Sul. Bărbatul a mărturisit că a făcut anunţul pentru că avea mare nevoie de bani. El a ţinut însă să precizeze că, imediat ce îşi va rezolva problemele financiare, îşi va răscumpăra nevasta.

Cea mai lungă masă de restaurant din lume

Cea mai lungă masă de restaurant din lume a fost amplasată sâmbăta trecută pe o stradă comercială din Viena. După cum informează site-ul Yahoo!News, masa are o lungime de 1.172 de metri. Aceasta a fost acoperită cu 1.800 de feţe de masă, ce cântăresc în total cinci tone. Organizatorii evenimentului speră să doboare recordul stabilit tot în Austria, la Schärding, în 2006, când a fost amplasată o masă de 1.036 de metri.

Jessica Biel – prea sexy pentru marele ecran

Deşi a fost desemnată cea mai sexy vedetă de la Hollywood, Jesscia Biel pare să nu creadă că frumuseţea îi aduce chiar atât de multe avantaje. Vedeta a mărturisit de curând că, deşi a fost aleasă „cea mai sexy femeie în viaţă“ în anul 2005, de revista Esquire, şi cea mai sexy vedetă de către Stuff, toate aceste distincţii au reprezentat un dezavantaj pentru cariera sa.
În mod cu totul surprinzător, frumuseţea Jessicăi reprezintă un obstacol în calea obţinerii unui rol. „Un regizor mi-a spus odată că nu este în căutarea celei mai sexy femei pentru un rol, ci că îşi doreşte o fată simplă. Rolurile pe care chiar mi le doresc nu îmi sunt date mie. Ca în filmul «The Other Boleyn Girl», cu Scarlett Johansson şi Natalie Portman. Nu vreau să spun că nu obţin nimic din ceea ce îmi doresc, dar există scenarii pentru care regizorii nu mă iau în considerare. Îşi doresc fete normale“, a spus vedeta.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS