21.2 C
Craiova
joi, 25 iulie, 2024
Știri de ultima orăMagazinO creatoare de conţinut, amendată cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă cu nisip roz din Sardinia

O creatoare de conţinut, amendată cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă cu nisip roz din Sardinia

O creatoare de conţinut din Dubai a fost amendată cu 1.800 de euro pentru că a pătruns pe o plajă interzisă cu nuanţe roz din Sardinia, informează The Guardian, conform news.ro.

Femeia a ajuns cu o barcă pneumatică pe ţărmul Spiaggia Rosa, o plajă renumită pentru nisipul său roz de pe micuţa insulă Budelli din Sardinia, ignorând, se pare, toate semnele de interdicţie, potrivit relatărilor din presa italiană.

Turiştilor li s-a interzis să se plimbe pe plajă – de pe care nisipul a fost adesea furat – şi să înoate în marea de acolo încă din anii 1990, dar pot vizita insula în timpul zilei cu ajutorul unei bărci şi li se permite să se plimbe pe o potecă din spatele plajei.

Femeia a încărcat imagini pe un cont cu 35.000 de urmăritori

Femeia, de origine braziliană care trăieşte în Dubai, a încărcat conţinutul pe @Rogeriaguiadubai, un cont de Instagram cu peste 35.000 de urmăritori. Într-unul dintre clipurile video, ea îşi filmează urmele de paşi pe nisip, pe melodia La Vie en rose a lui Édith Piaf, care se aude pe fundal.

Încălcarea, care se presupune că a avut loc în urmă cu câteva zile, a stârnit indignarea oamenilor din Sardinia, determinându-i pe ofiţerii de la paza de coastă din arhipelagul La Maddalena, care include Budelli, să investigheze .

Aceştia au dat repede de urma femeii din Dubai şi i-au comunicat amenda de 1.800 de euro, din care 300 de euro pentru încălcarea interdicţiei şi 1.500 de euro pentru că a sosit la bordul unei ambarcaţiuni care nu avea autorizaţie de acces în Budelli.

Femeia a închiriat bărcuţa, iar proprietarul firmei de închiriere nu ştia că aceasta intenţiona să navigheze cu ea până pe insulă.

Citește și: Harta: Șefii județelor din România, după alegerile locale

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS