24.8 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinThe Amsterdams deschide UnderLondon2

The Amsterdams deschide UnderLondon2

Pe 29 martie, la Casa de Cultura „Preoteasa“ va avea loc UnderLondon2, un eveniment din cadrul seriei de concerte UnderLondon, care promite iubitorilor de brit indie-rock show-uri cu cele mai reprezentative nume ale scenei underground londoneze. Daca primul concert UnderLondon, desfasurat in toamna anului trecut, a avut drept headliner-i pe Noblesse Oblige si Tetine, evenimentul din 29 martie ii va aduce la Bucuresti pe nonconformistii de la Motormark si Twisted Charm, doua dintre „revelatiile“ cluburilor britanice.


Concertul va fi deschis de o trupa brit-alternative româneasca, The Amsterdams, un nume care se bucura de aprecierea unui numar impresionant de fani pe scena under autohtona. Dupa ce au schimbat doisprezece bateristi si un basist in numai un an, The Amsterdams are acum cinci membri stabili: Andrei (chitara), Ovidiu (chitara), Augustin (bass), Alex (tobe) si Andrei (voce), prezentati publicului in cadrul unui concert de relansare, la inceputul lunii februarie. Cei cinci sustin ca vor pastra „noua formula a succesului“ si ca ar parasi The Amsterdams numai in cazul in care ar fi „lichidati“.


Show-urile live marca The Amsterdams, „aparitii dubioase in cluburile bucurestene rau famate“, primite cu entuziasm de fanii trupei, sunt (auto)caracterizate drept „un concept unic de revitalizare a tonusului infatuat din populatie“. Sound-ul abordat este unul cât se poate de complex: de la piese influentate de Joy Division sau Interpol, pâna la cover-uri dupa Smashing Pumpkins si creatii originale.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS