16.2 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Popeasca si Banica, din nou impreuna


Asta seara, la Pro TV, Stefan Banica jr. va face un duet de istorie in emisiunea „Dansez pentru tine“ cu prietena lui de-o viata, Emilia Popescu. Prezentatorul emisiunii va interpreta alaturi de Emilia Popescu, membru al juriului competitiei de dans de la Pro TV, o piesa cântata de Louis Armstrong si Ella Fitzgerald in anul 1956, „They can’t take away from me“. Imbracati de gala, cu big-band-ul coordonat de Petre Geambasu alaturi si animati de talentul si experienta in televiziune care-i leaga, Popeasca si Banica, asa cum le-a ramas numele, vor retrai alaturi de telespectatorii Pro TV placerea de a cânta impreuna.


„Este una dintre piesele mele preferate. De mult voiam sa o cântam, iar acum, in emisiunea de vineri (astazi – n.r.), avem ocazia sa o prezentam publicului. A fost alegerea mea muzicala, iar Stefan a fost si el foarte incântat de piesa. Speram sa placa telespectatorilor“, a declarat Emilia Popescu.


CIA revine in Craiova


In aceasta seara, hip-hoperii craioveni sunt invitati la concert. Dupa ce timp de un an au stat departe de scena, Craiova Independent Artist (CIA) promite un concert de zile mari. Alaturi de aceasta trupa vor mai cânta Alex (care tocmai si-a lansat un nou videoclip: Yamasha), precum si Violent si DJ H (Proxima Evita). Craiovenii vor avea ocazia sa asculte, in premiera, si melodii de pe noul album „Invazia“, pe care CIA se pregateste sa-l lanseze in primavara. „Va fi un show exploziv, 100% live“, promite Byga, unul dintre membrii CIA.


Hamburger de 8.000 de calorii


Un hamburger de 8.000 calorii a fost pus in vânzare in Statele Unite. Dupa cum informeaza site-ul ananova.com, bucatarii localului „The Heart Atack Grill“ (Restaurantul Atac de Cord) din Tempe, Arizona, au pregatit un burger care contine 8.000 de calorii. Burgerul special, numit inspirat „Cvadruplu by-pass“, contine patru chiftele din carne de vita ce cântaresc impreuna aproape un kilogram, trei felii de cascaval, patru feliute de bacon, salata verde si rosii. Daca totusi aceasta specialitate a casei nu va face cu ochiul, puteti comanda un meniu mai usor, un burger „Triplu by-pass“ si cartofi prajiti in untura. Toti cei care se vor incumeta sa ia masa aici trebuie sa stie ca localul „The Heart Atack Grill“ este „dotat“ cu scaune cu rotile pentru transportarea clientilor afara din restaurant, iar pentru linistea sufleteasca a clientilor, personalul de aici poarta uniforme de asistenti medicali.


Un submarin la domiciliu


Un rus a reusit performanta de a construi un submarin la domiciliu. Dupa cum informeaza site-ul libero.it, visul de o viata al lui Mihail Puchkov a fost acela de a face inconjurul lumii cu un submarin. Si pentru ca nu este vorba de o bicicleta sau alt mijloc de transport ce poate fi cumparat dintr-un magazin, Puchkov si-a dat seama ca pentru a-si realiza dorinta trebuia sa-si construiasca singur un submarin. Din câte se pare, proiectul a dat roade, pentru ca barbatul se pregateste deja de plecare. „In doi ani ma voi afla cu submarinul in marile europene“, a promis Puchkov. El lucreaza la de peste 20 de ani. Ambarcatiunea, dotata cu motor, cântareste doua tone si masoara cinci metri lungime. In timpul probelor de scufundare, Puchkov a avut ceva probleme cu serviciile secrete ruse, care au crezut initial ca este vorba de un spion.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS