18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Tatuaje vizibile doar noaptea


Piercingul nu mai este chiar atât de cautat in rândul tinerilor, iar tatuajul traditional este deja „preistorie“. Dupa cum informeaza agentia de presa italiana Ansa, ultima tendinta in domeniu se numeste „Black Light Tattoos“ si a aparut in Statele Unite ale Americii. Este vorba despre tatuaje care nu se vad pe timp de zi, ci numai noaptea, la intuneric, datorita materialului fosforescent din care sunt realizate. Aceasta este solutia ideala pentru persoanele care isi doresc un tatuaj, insa nu si-l pot face din cauza cerintelor legate de tinuta la locul de munca. Exista insa o serie de voci care afirma ca ar fi cancerigena cerneala din care sunt realizate tatuajele.


Restaurantul „Crucea lui Hitler“ isi schimba numele


Proprietarii restaurantului „Crucea lui Hitler“ din India au cazut de acord sa-i schimbe numele in urma protestelor aprinse ale comunitatii evreiesti si a presiunilor din partea Israelului si Germaniei. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, localul din Mumbai, care a fost inaugurat in urma cu doar o saptamâna, a dat nastere la proteste din cauza faptului ca s-a folosit de imaginea fostului lider nazist pentru publicitate. Comunitatii evreiesti din India i s-au alaturat si consulii israelian si german, care au facut apel la autoritatile locale sa intervina pentru schimbarea numelui restaurantului si inlaturarea tuturor insemnelor naziste. Clientii care au intrat joi dupa-amiaza in local nu au mai putut „admira“ portretele lui Hitler si svasticile agatate pe pereti, pentru ca acestea fusesera acoperite cu bucati de pânza alba. Pâna in prezent, proprietarii nu au decis care va fi noul nume al restaurantului.


Baie la fântâna arteziana


O femeie din Germania care nu are adapost face baie, goala, in fântânile arteziene din Munchen. Dupa cum informeaza site-ul Reuters.com, care citeaza un articol publicat in cotidianul Bild, femeia, de 44 de ani, pe nume Bille, poate fi vazuta aproape in fiecare zi carându-si sticlele de sampon si sapun lichid pentru a se imbaia in voie in una dintre cele 183 de fântâni publice ale capitalei bavareze.


„Bille a primit deja 21 de amenzi pentru perturbarea linistii publice si pentru incalcarea domeniului public. Dar nu o putem scoate cu forta din apa“, a declarat un purtator de cuvânt al politiei din Munchen.


De asemenea, un reprezentant al unui centru de asistenta sociala din oras a precizat ca femeia, care cântareste aproape 136 de kilograme, refuza sa locuiasca intr-o camera pusa la dispozitie de centrul respectiv.


Penelope Cruz este o mare amatoare de karaoke


Actrita spaniola Penelope Cruz este o mare amatoare de karaoke. Dupa cum informeaza site-ul infoshowbizz.com, vedeta filmului „Blow“ este pur si simplu innebunita dupa karaoke, astfel ca ea isi indeamna toti prietenii sa se distreze alaturi de ea in acest fel.


„Am karaoke acasa. Toti prietenii mei participa, insa nu-i anunt dinainte pentru ca altfel nu mai vin“, a declarat Cruz, de 32 de ani. Ea va putea fi vazuta in drama „The Loop“, care va fi lansata anul acesta.


Andreea Esca, in direct de la botezul fiului Nadiei Comaneci


Andreea Esca a fost invitata sa participe la ceremonia de botez a baietelului celei mai celebre gimnaste a lumii, Nadia Comaneci. Andreea Esca va transmite pentru Pro TV imagini si stiri de la ceremonia care are loc astazi, in Los Angles, si la care sunt invitate sa participe personalitati din toate colturile lumii. Pro TV este prieten cu micutul Paul Dylan inca din primele lui zile de viata, mai ales ca la Stirile Pro TV au fost difuzate primele poze cu familia de campioni in formula de „2 plus 1“. Andreea Esca va tine la curent telespectatorii Stirilor Pro TV“ cu amanuntele legate de acest eveniment care a facut inconjurul lumii. Imagini de la casa Nadiei si a lui Burt si interviuri cu fericitii parinti, precum si imagini cu micutul Paul Dylan vor fi doar câteva dintre subiectele transmisiunilor in direct pe care le va realiza stirista Pro TV la Los Angeles.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS