18.7 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinDiamond Shop vinde diamante on line

Diamond Shop vinde diamante on line

Anticii credeau ca zeii au pus in diamante din lumina stelelor pentru a le darui oamenilor un strop de frumusete, care sa dureze. In zilele noastre, dintre toate pietrele pretioase câte exista, diamantele simbolizeaza distinctia si eleganta.


Exista o zicala care spune ca „un diamant este pentru totdeauna“. In realitate, aceste bijuterii reprezinta o adevarata investitie in timp, pe lânga un gest de dragoste pentru cine il ofera si pentru cine il primeste. Acum, daruirea unei bijuterii cu diamante este un lucru accesibil tuturor, gratie magazinului virtual Diamond Shop, care propune clientilor o colectie ce cuprinde cele mai frumoase bijuterii cu pietre pretioase provenite din toate colturile lumii.


Diamond Shop reprezinta o initiativa a firmei Diamond Trading, care reuneste de mai bine de doua decenii o echipa dinamica de experti in diamante, care utilizeaza in mod inteligent si sigur noile tehnologii.


Bijuterii cu diamante – cumparate printr-un simplu click


Pentru cumpararea on line a unui inel sau colier cu diamante este suficient sa va inregistrati pe site-ul respectiv, sa va alegeti bijuteria care va place din catalogul on line si sa platiti cu ajutorul unei carti de credit. Diamantele sunt insotite de certificate de garantie si de autenticitate. Un reprezentant al firmei, Alessandro Bonaccorsi, a declarat ca site-ul reprezinta un mare avantaj in primul rând pentru consumatori.


„Noi propunem vizitatorilor site-ului www.diamondshop.it o selectie de bijuterii de calitate: inele, bratari, lantisoare, cercei si verighete, toate de o frumusete si o eleganta exceptionale. Avantajul pentru client este ca preturile sunt mult mai convenabile decât cele practicate de magazinele specializate in vânzarea bijuteriilor, pentru ca este o modalitate de vânzare directa, fara adaosuri“, a spus Bonaccorsi.


„Oricine isi poate cumpara o bijuterie ornata cu diamante si acest lucru il poate face gratie site-ului nostru, consultând catalogul nostru si optând pentru produsul care i-a atras cel mai mult atentia“, a mai precizat Alessandro Bonaccorsi.


Nonstop la dispozitia clientilor


„Echipa Diamond Trading cunoaste piata diamantelor si a bijuteriilor de mai bine de 20 de ani si «se misca» in ea nu doar cu siguranta, dar si cu eleganta. Diamond Shop, magazinul virtual creat de Diamond Trading, sta la dispozitia clientilor 24 de ore din 24. La fel ca o broasca testoasa va veti putea «invârti» cu calm printre propunerile noastre de bijuterii si diamante, sa va notati impresii si sa decideti asupra produsului. Compararea diamantelor si bijuteriilor nu a fost niciodata atât de placuta“, sustin reprezentantii firmei.


Toate diamantele comercializate pe site-ul Diamond Shop, precum si materialele din care sunt confectionate bijuteriile sunt veritabile si provin din surse verificate.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS