10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinVegetarieni celebri si sexy

Vegetarieni celebri si sexy

In ultimii ani, silueta a devenit o adevarata obsesie la Hollywood, astfel incât este normal ca vedetele sa fie preocupate de ceea ce manânca. Din ce in ce mai multe celebritati declara cu mândrie ca au devenit vegetariene, ca nu mai poarta blanuri naturale, se inscriu in asociatii care apara drepturile animalelor si lupta impotriva poluarii atmosferice.


„A deveni verde“ este o moda pentru cei care pasesc pe covorul rosu, la fel ca si a fi membru si a face donatii la cea mai mare organizatie pentru protectia animalelor, People for the Ethical Treatment of Animals (PETA). Zeci de actori, indiferent de vârsta si sex, si-au schimbat obiceiurile alimentare sau chiar stilul de viata.


Recent, membrii organizatiei PETA, care realizeaza in fiecare an un clasament al celor mai sexy vegetarieni din lume, si-au desemnat câstigatorii pentru anul 2006. Este vorba de cântaretul Prince si de actrita Kristen Bell. Peste 40.000 de persoane au participat la acest sondaj efectuat pe site-ul organizatiei.


Prince, pe numele sau adevarat Prince Rogers Nelson, il succeda pe Chris Martin, cântaretul grupului rock britanic Coldplay, premiat de PETA in anul 2005. „Pentru mine viata unui miel nu este cu nimic mai prejos decât viata unui om“, a spus Prince, citându-l pe Mahatma Ghandi.


Kirsten Bell a dezvaluit in fata jurnalistilor si a membrilor organizatiei PETA ca a iubit de când se stie animalele. Actrita de televiziune, de 25 de ani, a precizat ca inainte de a deveni vegetariana facea o oarecare diferenta intre catelusii si pisicutele cu care se juca si animalele din crescatorii.


Joaquin Phoenix nu putea sa fie altfel decât un vegetarian convins, in conditiile in care mai multi membri ai familiei sale, un pic hippy de altfel, sunt legati exclusiv de natura. Actorul este vegetarian de când avea sapte ani. El este unul din veteranii clasamentului realizat de PETA, situându-se si in acest an in top ten. Actorul, cunoscut pentru rolul din „Gladiatorul“, a cerut ca in timpul filmarilor pentru pelicula „Walk The Line“ cizmele de cowboy pe care trebuia sa le poarte sa fie confectionate din plastic. Mai mult, actorul a reusit sa-i infurie pentru realizatorii costumelor insistând ca toate piesele de vestimentatie, pe care urmeaza sa le poarte in film, sa fie examinate de reprezentantii PETA.


Natalie Portman – frumoasa actrita din „V for Vendetta“, nascuta in Israel, se afla si ea in fruntea clasamentului celor mai sexy vegetarieni realizat de PETA. Ea a precizat ca nu mai consuma carne de aproximativ 16 ani. Actrita a devenit vegetariana dupa ce, atunci când era doar o copila, a vazut cum era fript un pui in timpul unei conferinte sustinute de tatal sau.


„Sunt o vegetariana foarte stricta. Ador animalele si imi respect convingerile“, a declarat actrita.


Andre 3000 s-a aflat in primele locuri ale topului atât in anul 2004, cât si in 2005. Cântaretul a devenit vegetarian atât pentru a-si urma propriile convingeri filosofice, dar si din motive de sanatate.


Nicole Sheridan – una dintre protagonistele serialului american de succes „Desperate Housewives“ – se afla pentru prima data in acest clasament. Ea a precizat ca a devenit vegetariana din dragoste pentru logodnicul sau, cântaretul Michael Bolton. Acesta ar fi reusit sa o convinga ca regimul vegetarian este cel mai bun pentru sanatate, dar mai ales pentru silueta.


Tobey Maguire – interpretul personajului „Spider Man“, a intrat pentru prima data in acest clasament in anul 2002, exact când implinea zece ani de când ducea un stil de viata vegetarian. El este innebunit dupa alune pe care ar fi capabil sa le manânce cu orice fel de mâncare, chiar ca si condiment pentru paste. Alte pasiuni culinare ale sale sunt pizza si broccoli. Potrivit cotidianului Enquirer, protagonistul din „Spider Man 2“, numit si „Tubby Maguire“, din cauza fizicului sau nu prea atletic, a apelat la serviciile unui bucatar personal. Se pare ca in timpul unei vizite la un celebru cazinou din Las Vegas, bucatarul, Eric LaChasseur, ar fi intrat cu forta in bucataria hotelului pentru a asista la pregatirea prânzului protejatului sau.


Anne Hathaway era in pelicula „Brokeback Mountain“ regina rodeolui. In viata de zi cu zi ea se poate acum mândri ca se numara printre cei mai sexy vegetarieni ai planetei. Actrita a declarat ca a fi vegetarian pentru ea inseamna in primul rând a mânca sanatos. „Nu am renuntat la carne pentru a-mi mentine silueta sau pentru a fi frumoasa, ci pentru a trai in armonie cu lumea si cu mine insami“, a spus Anne.


Printre vegetarienii celebri se numara de asemenea Alicia Silverstone, Angela Bassett, cântareata Annie Lennox, Avril Lavigne, Brigitte Bardot, Kim Basinger, Natalie Imbruglia, Pamela Anderson, Shania Twain, Vanessa Williams, Alec Baldwin, Anthony Kiedis, Boy George, Bryan Adams, David Duchovny, Paul McCartney si Samuel L. Jackson.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS