20.7 C
Craiova
duminică, 12 mai, 2024

Scurte stiri

Paun amorezat de o pompa de benzina


In Marea Britanie, este pe cale sa se incheie una dintre povestile de iubire imposibila. Este vorba de povestea unui paun amorezat pâna peste urechi de o pompa de benzina din Brierly. Dupa ce paunul si-a petrecut ani buni in fata pompei, care emite niste sunete asemanatoare cu chemarile femelelor in calduri, autoritatile, satule de efuziunile sale amoroase, au decis sa il captureze pe amorez. Mister P, asa cum este numit extravagantul Romeo, trei luni pe an, in sezonul imperecherii, fuge de acasa. Destinatia este, cum era de asteptat, benzinaria unde face curte pompei adorate. Proprietara lui Mister P, Shirley Horsman, a povestit ca primavara, imediat ce-i apar noile pene in splendida coada, paunul pleaca la „agatat“. Acesta nu este primul caz de iubire imposibila in familia lui Mister P. Unul dintre fratii sai este indragostit de o pisica, iar altul de o lampa de gradina.


Ucisi de fulger in timp ce priveau un meci de fotbal


Sase tineri au fost ucisi vineri de un fulger in Bengalul occidental din estul Indiei, in timp ce priveau un meci de fotbal din cadrul Cupei Mondiale. Dupa cum informeaza site-ul 7sur7.be, ei aveau vârste cuprinse intre 18 si 22 de ani. Tinerii priveau un meci de fotbal intr-un club din districtul Bankura, care a fost lovit de un fulger vineri seara, au anuntat surse din cadrul politiei. Inundatiile si fulgerele, specifice sezonului musonilor din sudul, estul si vestul Indiei, au provocat deja moartea a 182 de persoane, de la sfârsitul lunii mai.


Si robotii fac sex


Extravagantul artist francez Paul Granjon, specialist in tehnologiile multimediatice, a creat un cuplu de roboti capabili sa isi faca curte, sa se placa si sa intretina relatii sexuale. Dupa cum informeaza Tgcom.it, cei doi roboti exploreaza zona cu ajutorul unor senzori, percepând astfel prezenta semenilor. Daca partenerul ii este pe plac, are loc o manifestare de bucurie, cu lumini si sunete, preludiu la raportul fizic care recreeaza dinamica imperecherii la animale. Inventia a fost botezata deloc intâmplator „SexedRobot“ si a fost prezentata de Paul Granjon la Venetia, cu ocazia unei expozitii de specialitate. „Robotii iubareti“ sunt dotati cu senzori pe ultrasunete si infrarosu, cu ajutorul carora se misca automat si se recunosc. Când „se aprinde scânteia pasiunii“, se aprind ledurile, acompaniate de melodii monofonice, si incepe imperecherea. Actul sexual se realizeaza cu ajutorul unei proteze din plastic, care simuleaza miscarile intr-un mod realist.


Nicole Kidman si Keith Urban, in jurul lumii


Actrita Nicole Kidman si logodnicul sau, Keith Urban, au inceput o calatorie in jurul lumii la bordul avionului lor particular. Dupa cum informeaza site-ul pipole.net, cei doi au plecat din Nashville, iar calatoria lor se va incheia la Sydney, unde urmeaza sa se casatoreasca pe 25 iunie. Viitorii miri au facut vineri o escala la Anchorage, in Alaska, pentru a face plinul de carburant. Urmatoarea destinatie este Shanghai, unde actrita va avea o scurta aparitie la Festivalul de Film de la Shanghai. Isabella si Connor, de 13, respectiv 11 ani, cei doi copii pe care actrita i-a adoptat impreuna cu fostul sau sot, Tom Cruise, vor pleca duminica seara catre Sydney, unde sunt asteptati in cursul zilei de marti pentru a participa la cea de-a 39-a aniversare a actritei.


Milla Jovovich – imaginea marcii Etro


Milla Jovovich a fost aleasa noua imagine a marcii Etro. Dupa cum informeaza site-ul vogue.fr, frumoasa ucraineana va fi imaginea colectiei toamna-iarna 2006/2007 a celebrei case de moda. Reprezentantii firmei Etro au subliniat ca frumusetea Millei este in acelasi timp moderna si clasica. Sub obiectivul fotografului Stephane Sednaoui, Milla Jovovich va intruchipa imaginea unei femei independente, curajoase si luptatoare. Milla Jovovich, de 30 de ani, cunoscuta ca topmodel, actrita, cântareata si creatoare de moda, este deja imaginea celebrei marci spaniole Mango.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS