10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

Fotbalul la televizor ingrasa


Fotbalul, berea si pizza sunt o tripleta de nelipsit pentru suporterii care vor urmari Campionatul Mondial de fotbal la televizor. Insa, potrivit libero.it, specialistii italieni avertizeaza ca in acest fel ei se vor ingrasa cel putin cinci kilograme. Vizionarea a doua meciuri pe zi inseama cam 1.000 de calorii mai mult decât de obicei, si de aici un kilogram in plus pe saptamâna. Specialistii au insa si o solutie. Consumati, in loc de pizza si cartofi prajiti, fructe si legume. In plus, in locul traditionalei beri, beti mai bine un shake de capsuni.


Cupa Mondiala la Fotbal pentru elefanti


Opt elefanti au dat startul in Thailanda Cupei Modiale de Fotbal pentru pachiderme. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, elefantii pictati in culorile Braziliei, Germaniei, Italiei si Spaniei isi vor demonstra talentul cu ajutorul unui balon gigant. Terenul de joc se afla in parcul elefantilor Mae Sa, din apropiere de Chiang Mai. Acest eveniment a fost organizat dupa succesul pe care l-a inregistrat aceeasi competitie in timpul Cupei Mondiale de Fotbal din anul 2002. La fel ca si fotbalistii, elefantii vor putea atinge mingea cu fruntea sau cu picioarele din spate.


Cel mai batrân mecanic in activitate


Cel mai batrân mecanic auto din Marea Britanie inca lucreaza cu norma intreaga, desi a atins venerabila vârsta de 99 de ani. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, fostul sergent major Buster Martin, care a luptat in al doilea razboi mondial, are grija de o „flota“ de 100 de furgonete ale unei firme de instalatii. In urma cu doi ani, britanicul a decis sa se pensioneze. Dar, dupa numai trei luni, el s-a reangajat, considerând ca viata de pensionar este mult prea plictisitoare pentru gustul sau. Potrivit sursei citate, britanicul, care va implini 100 de ani in luna septembrie, considera ca starea sa excelenta de sanatate se datoreaza „halbei zilnice de bere, plimbarii pâna la biblioteca si flotarilor“.


Mircea Radu, la „Meseria – Vedeta“


Fost prezentator al Jurnalului TVR timp de sase ani, Mircea Radu a raspuns intrebarilor Danei Razboiu, la emisiunea „Meseria – Vedeta“. Ajuns in televiziune dupa ce a lucrat ca DJ la un post de radio, prezentatorul recunoaste ca TVR l-a format si l-a impus ca vedeta. Mircea Radu a inceput in TVR cu o emisiune matinala, dar meseria care i s-a potrivit „ca o manusa“ a fost aceea de prezentator de stiri. Marturiseste ca munca de reporter de teren nu i-a placut niciodata, dar ii apreciaza pe cei care o fac. Despre reporteri, Mircea Radu spune ca sunt cei care cauta firicelele de aur din nisip, iar prezentatorul arata telespectatorilor inelul gata slefuit. Cele mai frumoase amintiri din perioada in care lucra la Stiri sunt cele legate de oamenii alaturi de care si-a desfasurat activitatea. Povesteste amuzat un episod despre comentariile facute in casca de colegii din regia de emisie atunci când Traian Basescu, invitatul lui Mircea Radu in studio, a rostit celebra fraza „Iarna nu-i ca vara“… Burlac la 38 de ani, Mircea Radu nu a scapat nici de intrebarile legate de iubirile vietii lui. Ce a raspuns, veti afla la „Meseria – Vedeta“, astazi la TVR 1.


Beyonce, la „vânatoare“ de vedete


Beyonce Knowles a dezvaluit, recent, ca are nevoie de o formatie feminina pentru viitorul sau turneu. Dupa cum informeaza site-ul Yahoo!News, cântareata a pornit la „vânatoare“ de muzicieni in speranta ca va reusi sa alcatuiasca o echipa perfecta cu care isi va putea promova cel de-al doilea album solo – „B’Day“. Auditiile vor avea loc la inceputul saptamânii viitoare sub indrumarea casei de discuri Columbia Records, in Atlanta, Chicago, Houston, Burbank si Weehawken. Finalistele din concursurile locale vor calatori apoi la New York, unde vor sustine o proba de auditie chiar cu Knowles. Ulterior câstigatoarele vor incepe colaborarea cu artista pe 20 iunie. Potrivit sursei citate, noul album va fi lansat pe 4 septembrie, chiar de ziua lui Beyonce, iar in Statele Unite va fi pus in vânzare incepând cu 5 septembrie.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS