10.9 C
Craiova
luni, 13 mai, 2024

Scurte stiri

„Viata de câine“ pentru o oita din Tara Galilor


Oaia unui fermier din Tara Galilor este convinsa ca este câine de paza. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, Emlyn Roberts a salvat-o pe Rolo de la moarte când era foarte mica. De atunci, el o creste in curte, impreuna cu ceilalti câini care ii pazesc locuinta si turma de oi. Potrivit proprietarului, Rolo adora sa fie scoasa la plimbare in lesa si sa priveasca la televizor, impreuna cu stapânul sau. Emlyn spune ca Rolo a crescut impreuna cu ceilalti câini, astfel ca, in prezent, nu face nici o diferenta intre ea si acestia. „Manânca hrana pentru câini cu cea mai mare placere si poate sa sara peste obstacole si sa se rostogoleasca la fel ca ei. In plus, ii place sa privim impreuna la televizor si sa mâncam alune“.


Forma creierului – secretul genialului Einstein


Un studiu recent desfasurat in Statele Unite si Argentina a demonstrat care sunt diferentele intre creierul unei persoane normale si cel al genialului fizician Albert Einstein. Dupa cum informeaza Libero.it, cercetatorii au comparat particularitatile lui Einstein cu cele ale altor patru oameni, morti la aceeasi vârsta cu cercetatorul. Specialistii au confirmat dimensiunile mai mari decât media ale creierului lui Einstein. In opinia cercetatorilor, si alte persoane ar putea prezenta aceleasi caracteristici cu marele fizician.


Jakarta – „orasul poluarii“


Autoritatile indoneziene au acoperit capitala Jakarta cu panouri imense pe care se poate citi „Bine ati venit in orasul poluarii“, pentru a marca sarbatorirea Zilei Mondiale a Mediului, informeaza site-ul Yahoo!News.


Afisele arata un cuplu acoperindu-si cu mâna caile respitarorii si facând un semn de bun venit cu cealalta mâna.


Potrivit autoritatilor, scopul campaniei este sensibilizarea populatiei in fata problemelor cauzate de poluarea aerului.


In prezent, Jakarta este saturata de ambuteiaje. In plus, metropola, care are peste 20 de milioane de locuitori, duce lipsa de o retea de transport in comun.


Britney Spears divorteaza


Britney Spears a semnat recent actele preliminarii pentru divort, potrivit mai multor publicatii din Marea Britanie.


Dupa cum informeaza site-ul Teenhollywood, celebra cântareata, care este insarcinata cu al doilea copil, a luat decizia de a semna aceste documente dupa ce s-a consultat cu avocatii sai.


O sursa apropiata vedetei a declarat: „Aceasta este o perioada foarte tensionata pentru Britney. Deja s-a intâlnit cu mai multi avocati pentru a discuta despre despartirea de Kevin Federline. De aceasta data, problema este foarte serioasa“.


Julia Roberts – in cadere libera pe Broadway


Dupa criticile vehemente din presa impotriva prestatiei Juliei Roberts pe Broadway, vânzarile de bilete au scazut dramatic, organizatorii fiind nevoiti sa faca reduceri. La lansarea in aprilie a piesei „Three days of rain“, biletele erau aproape de negasit, insa recenziile, care au fost in unanimitate impotriva actritei, au dus la scaderea interesului publicului pentru aceasta comedie. Spectacolul va mai continua insa doua saptamâni.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS