16.4 C
Craiova
vineri, 24 mai, 2024
Știri de ultima orăMagazinA sosit vremea accesoriilor

A sosit vremea accesoriilor

Fie ca este vorba despre o banala plimbare prin parc sau de acceptarea unei invitatii la o petrecere eleganta, sezonul acesta accesoriile sunt indispensabile oricarei tinute. Asa ca, pentru a fi la moda, trebuie sa acordati o importanta deosebita esarfelor, gentilor, pantofilor si, nu in ultimul rând, bijuteriilor.


Detaliile sunt cele care fac diferenta! Un colier in culori vii, o esarfa din matase, o geanta sau o pereche de pantofi in pas cu ultimele tendinte pot adeseori salva o tinuta fada. Primavara aceasta este necesar sa purtati bijuterii! Iar aceasta nu poate fi decât o veste imbucuratoare pentru reprezentantele sexului frumos. In caz ca totusi caseta dumneavoastra de bijuterii este aproape goala, atunci nu va ramâne decât sa mergeti la cumparaturi, magazinele craiovene au oferte pentru toate gusturile. Iata catre ce ar trebui sa va indreptati atentia: bijuteriile fantezie. Colierele, bratarile si creolele bogate in pandantive sunt numai bune de purtat atât la o tinuta casual, cât si la o petrecere intr-un club. Iar când va decideti sa abordati o toaleta simplista vi se permite chiar sa purtati cerceii-fantezie tip candelabru sau bratari formate din multe rânduri de margele. Iar daca vreti sa atrageti atentia supra decolteului dumneavoastra, tot la o bijuterie trebuie sa apelati. Un colier-fantezie tip cordon sau format din bile in forme mari cu siguranta va atrage atentia asupra dumneavoastra. In ceea ce priveste curelele, acestea nu s-au demodat, numai ca acum se vor purta nu in jurul soldurilor, ci pe talie.


Atentie la talie!


Pentru ca in 2006 designerii croiesc haine care sa evidentieze talia, va este permis chiar sa purtati centuri care sa va puna in evidenta o silueta de invidiat. In functie de stilul vestimentar pe care il preferati, curelele pot fi din piele, simple, inchise cu catarame sau franjuri foarte lungi, sau cu aplicatii metalice, decorate cu margele sau cu aplicatii multicolore (neaparat in ton cu nuantele toaletei dumneavoastra).


Nici gentile nu sunt de neglijat in acest sezon. Evident, garderoba unei femei ar trebui sa contina mai multe tipuri de genti, potrivite pentru mai multe evenimente. Primavara aceasta tinutele de zi cu zi se vor asorta cu genti mari si incapatoare (in care puteti strecura un intreg „arsenal“ de produse cosmetice). La o toaleta eleganta, stilistii va recomanda insa sa purtati o geanta mica. In privinta culorilor, in caz ca se asorteaza stilului abordat de dumneavoastra puteti indrazni sa purtati si genti in nuante stridente. Bineinteles ca o importanta deosebita in cadrul accesoriilor o are si incaltamintea. Magazinele din Craiova s-au adoptat repede noilor tendinte, asa ca oricine isi poate achizitiona o pereche de pantofi sau chiar de sandale cu bot rotund. Si daca nu ati reusit inca sa va acomodati cu tocurile cui inalte, stilistii au o veste buna pentru dumneavoastra, va puteti orienta spre incaltamintea cu toc ortopedic. In caz ca pâna acum nu obisnuiati sa acordati o prea mare importanta acestor mici detalii, in sezonul primavara-vara 2006, mai mult decât oricând, a venit vremea sa va „accesorizati“!

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS