18.4 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024

Scurte stiri

Ultima moda – fotografia nud in ziua casatoriei


Ultima moda pentru tinerele cupluri de chinezi este aceea de a se fotografia goi in ziua casatoriei, informeaza site-ul libero.it. Potrivit cotidianului chinez Xinan Evening News, chiar si in provincia rurala Anhui, multe cupluri au decis sa fie imortalizate in „costumul lui Adam si al Evei“ pentru a-i infuria pe parinti. „Mai multe studiouri fotografice au depasit orice limita si au mers pâna acolo incât permit tinerilor sa se fotografieze in bikini sau chiar nud. Autoritatile ar trebui sa intervina“, a declarat o femeie care a descoperit ca fiica sa a participat la doua sedinte foto: una pentru albumul care urma sa fie daruit familiei si alta cu poze mult mai indraznete. Potrivit mai multor cercetari, acest fenomen a inceput in sudul Chinei, pentru ca ulterior sa se extinda.


Oamenii si câinii manânca la aceeasi masa


Un nou restaurant, din China, ofera clientilor posibilitatea de a mânca la aceeasi masa cu patrupedele lor. Dupa cum informeaza site-ul Ananova, conducerea clubului „Paradise Pet“ a decis sa deschida un local „mixt“ in Shanghai, unde meniul include atât mâncare pentru câini, cât si gustari si bauturi pentru proprietari. Initial, restaurantul trebuia sa fie destinat numai câinilor, dar din ce in ce mai multi oameni au inceput sa „ia masa“ impreuna cu pisici, iepuri si alte animale de companie. Cu toate acestea, mai multi medici au calificat acest restaurant drept „lipsit de igiena“, in special pentru faptul ca incurajeaza oamenii sa manânce la aceeasi masa cu animalele.


Cristina Spatar se teme de casatorie


Cântareata Cristina Spatar se afla intr-o postura invidiata de majoritatea româncelor, fiind iubita de bogatasul italian Mirco Maschio, si totusi ezita sa faca „marele pas“. Vedeta a declarat ca se teme de institutia casatoriei. „Iubitul meu mi-a facut un cadou senzational de 8 Martie, un automobil Porsche Cayenne, care valoreaza aproape 100.000 de euro. Stia ca imi plac masinile puternice si a dorit sa imi faca o surpriza placuta. Dar marele soc a fost când am deschis torpedoul, unde am gasit o felicitare parfumata, prin care ma cerea in casatorie. Intr-un final am acceptat“, a povestit Cristina.


Connecte-R la Eurovision


Nici nu s-au stins bine ecourile Eurovision România, pentru ca preselectia din Republica Moldova frapeaza si ea. Zeci de candidati, aceleasi emotii traite la maximum, aceeasi tensiune care parea ca nu se mai termina. Iar rezultatul a fost cel mult asteptat, decizia cea mai buna dupa zile intregi de deliberari. Câstigatori au fost desemnati Arsenium, fost membru al trupei O-zone, alaturi de Natasha si Connecte-R, membrul trupei R.A.C.L.A., cei care au interpretat piesa „Loca“ si care au luat toate punctele, cu o piesa care iese din tiparul Eurovision, mult mai ritmata, cu influente reggae si hip-hop. Piesa a câstigat mare parte din juriu si se spera sa aiba câstig de cauza si la Atena. Prezenta lui Connecte-R a fost privita cu oarecare reticenta, toti cei din juriu punându-si problema nationalitatii. Insa piesa a ajuns acolo unde trebuia, in finala.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS