17.3 C
Craiova
vineri, 7 iunie, 2024
Știri de ultima orăMagazinAntonioni se extinde

Antonioni se extinde

Sunteti curiosi sa aflati ce se va purta sezonul aceasta? La Antonioni au aparut deja (de doua saptamâni) primele modele de pantofi din colectia de primavara atât pentru doamne si domnisoare, cât si pentru domni.


Vremea s-a dovedit foarte capricioasa in ultima perioada, motiv pentru care majoritatea dintre noi am fost nevoiti sa jonglam cu incaltamintea: intr-o zi pantofi, in alta cizme imblanite. Iar daca zilele insorite v-au luat prin surprindere pentru ca nu mai aveti pantofi in pas cu moda, nu aveti nici un motiv de ingrijorare.


Cei care vor sa poarte ce este mai nou ar trebui sa afle ca la Antonioni, magazin situat in centrul Craiovei, pe strada Lipscani, au aparut deja primele modele de pantofi. Si pentru ca „Antonioni shoes“ se ocupa nu numai de comercializarea, ci si cu producerea de incaltaminte, firma are mai multe puncte de desfacere: doua in Craiova si unul in Drobeta Turnu Severin.


„In cursul acestui an intentionam se ne extindem si in Râmnicu Vâlcea, Pitesti si Târgu Jiu“, a spus Doru Antonio Vazaru, patronul magazinului. Oferta se adreseaza atât doamnelor si domnisoarelor, cât si domnilor. Asa ca, daca ati inceput deja sa colindati magazinele in cautarea unei noi perechi de pantofi, puteti arunca o privire si la modelele pentru barbati de la Antonioni.


Cu botul putin alungit, in diverse culori sau uni, cu siguranta veti gasi o pereche care sa fie pe placul partenerului dumneavoastra. Nici reprezentantele sexului frumos nu sunt neglijate, Antonioni având pentru ele o gama diversa de modele de incaltaminte.


Doar incaltaminte din piele


Doamnele care vor sa para mai suple si mai inalte pot opta pentru pantofii inalti cu bot ascutit si toc cui. Iar daca o astfel de incaltaminte este prea incomoda pentru dumneavoastra, puteti opta pentru pantofii cu tocuri mai joase si patrate. Exista bineinteles si câteva modele cu botul rotund (promovat de designerii internationali in acest sezon), desi se pare ca pentru ocazii festive sunt preferati tot pantofii cu bot ascutit.


Stiut fiind faptul ca femeile acorda o importanta deosebita asortarii pantofilor cu hainele, modelele din magazin sunt in diverse culori, de la negru sau crem pâna la mov sau verde. „Deocamdata avem in magazin doar câteva perechi din colectia de primavara, dar pâna la sfârsitul lunii martie numarul acestora se va mari“, a precizat Doru Antonio Vazaru.


Si pentru ca nu se stie când vom mai avea parte de o vreme geroasa, in magazin se gasesc si câteva perechi de cizme, care beneficiaza de preturi promotionale.


Toata incaltamintea de la Antonioni este confectionata din piele, iar la cumpararea oricarei perechi veti primi si un certificat de garantie, valabil 30 de zile din momentul achizitionarii produsului.


Pentru miri si mirese


Alegerea pantofilor pentru ocazii festive poate fi foarte dificila, mai ales daca evenimentul este chiar propria nunta. Ei bine, Antonioni s-a gândit si la aceia dintre dumneavoastra care vor sa-si oficializeze relatia si a produs câteva modele de pantofi pentru miri si mirese.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS