11.4 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAveri de invidiat pentru şefii SNLO

Averi de invidiat pentru şefii SNLO

În timp ce SNLO este în criză şi se scufundă, şefii unităţii cu capital de stat prosperă şi se îmbogăţesc pe zi ce trece. Aceştia primesc salarii barosane, care sunt de neînchipuit pentru oamenii de rând.

Actualul director tehnic al SNLO, Daniel Burlan, care a ocupat funcţia şi de director general, a realizat, anul trecut, venituri de aproape 120.000 de lei, ceea ce înseamnă că a primit lunar 10.000 de lei. Averea acestuia este pe măsura veniturilor: trei terenuri intravilane, două în Motru şi unul în Târgu Jiu, o casă în suprafaţă de 136 de metri pătraţi şi un autoturism nou.
Eugen Davidoiu, directorul general al SNLO, are o avere de invidiat: trei apartamente cumpărate în Târgu Jiu în decursul a numai opt ani, între 1999 şi 2007, trei terenuri intravilane moştenite şi două autoturisme. Salariul acestuia a fost, în 2007, de aproximativ 70 de milioane de lei pe lună. Interesant este că directorul general al SNLO a vândut în 2007 un teren unui lider de sindicat din bazinul minier Rovinari pentru care a primit 220.000 de lei. Soţia lui Eugen Davidoiu îşi desfăşoară activitatea tot în cadrul SNLO.

Directori care au făcut avere 

Dănuţ Pistriţu şi Cristinel Popescu sunt unii dintre cei mai avuţi directori din cadrul SNLO. Dănuţ Pistriţu, director financiar, are în conturi la diverse bănci o sumă de aproape 140.000 de lei. De asemenea, acesta mai deţine un tractor şi un autoturism Ford Mondeo fabricat în 2008. Directorul financiar mai are o casă în suprafaţă de 350 de metri pătraţi, un teren intravilan în Târgu Jiu şi unul agricol în comuna Albeni. Acesta a realizat un salariu lunar de 5.300 de lei.
Cristinel Popescu, director Resurse Umane şi Administrativ, deţine două case în Târgu Jiu şi un apartament în Bucureşti. Acesta mai are două terenuri intravilane în Târgu Jiu şi unul agricol în comuna Scoarţa. Nicolae Popescu a avut, în 2007, un salariu lunar de 7.000 de lei. Acesta a mai realizat venituri de aproximativ 40.000 de lei ca membru în Adunarea Generală a Acţionarilor la societatea MEDSERV MIN SA şi din calitatea de membru în Consiliul Consultativ al Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Gorj.
Alt şef bogat din minerit este Vasile Simerea, inginer-şef energetic. Acesta are o casă şi un apartament în Târgu Jiu, o casă în comuna Runcu şi un apartament în Timişoara. Vasile Simerea uită să menţioneze în declaraţia de avere venitul realizat.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS