17 C
Craiova
miercuri, 15 mai, 2024

Scurte ştiri

Gabriel Cotabiţă revine pe scena craioveană
Gabriel Cotabiţă revine acasă, la Craiova, pe scena Teatrului Naţional „Marin Sorescu“, pe 13 decembrie, aducând cele mai frumoase melodii din repertoriul său, în cadrul spectacolului, „Ce mai faci?“.
Evenimentul marchează împlinirea a 24 de ani de carieră a acestui maestru veritabil al industriei muzicale româneşti. De la „Prima iubire şi ultima“, „Noapte albastră“ sau „Te rog, domnişoară, nu pleca“ şi până la „Trece vremea“, publicul spectator va parcurge un traseu unic prin discografia lui Gabi Cotabiţă, obţinând astfel o experienţă plină de nostalgie şi romantism.
Artistul va avea şi un invitat de suflet, pe actorul Mihai Bendeac, care va oferi publicului un moment special, transformând spectacolul într-un veritabil show.
Preţul biletelor este de 60 de lei şi acestea pot fi achiziţionate de la casa de bilete a Naţionalului craiovean.
Mirela MARINESCU

Robert De Niro, premiat pentru întreaga carieră
Legendarul actor american Robet De Niro va primi o distincţie pentru întreaga carieră la gala Globurilor de Aur de anul viitor, respectiv premiul „Cecil B. DeMille“, acordat de Asociaţia Presei Străine de la Hollywood, anunţă presa internaţională.
Ultimii zece câştigători ai premiului „Cecil B. DeMille“ sunt Martin Scorsese (în 2010), Steven Spielberg, Warren Beatty, Anthony Hopkins, Robin Williams, Michael Douglas, Gene Hackman, Harrison Ford, Al Pacino şi Barbra Streisand (în 2000).
Festivitatea de premiere, a 68-a din istoria Globurilor de Aur, va avea loc pe 16 ianuarie, în hotelul Beverly Hilton din Los Angeles.
În vârstă de 67 de ani, Robert De Niro are în palmares două Oscaruri, câştigate datorită rolurilor din „The Godfather: Part II“ şi „Raging Bull“, şi alte 27 de premii.
NewsIn

Veveriţele de la „Happy Hour“, îndrăgostite de Kraft şi Kimmy
Veveriţele de la „Happy Hour“, Alina şi Mădălina, sunt mândrele stăpâne a doi căţei, pe care îi alintă în toate felurile şi cu care abia aşteaptă să-şi petreacă zilele libere. Kraft şi Kimmy, un Ciobănesc Carpatin şi un Pug, sunt cei mai răsfăţaţi membri din familia RedBlonde.
Alina povesteşte că uriaşul de 70 de kilograme, pe nume Kraft, a intrat în viaţa ei acum mai bine de un an şi este un cadou din partea familiei.
La polul opus se află patrupedul Mădălinei, un micuţ Pug, rasă cunoscută şi ca Mops. Kimmy a sosit în braţele stăpânei sale tocmai din Ungaria, acum mai bine de doi ani, într-o dimineaţă, la ora 5.00. „L-am achiziţionat chiar eu pentru că mi-l doream de mult“, a mărturisit Mădălina.
Mirela MARINESCU

Adina Galupa practică tiroliana
Adina Galupa, interpreta lui Cici din telenovela „Iubire şi onoare“, este pasionată de activităţile sportive în aer liber, în special de „zborul“ cu tiroliana.
Acest sport atractiv îi oferă pe lângă adrenalină şi senzaţia de libertate: „Într-un parc din Braşov te urci în copaci, faci trasee de diferite grade de dificultate şi ai ocazia să fii la înălţime doar tu, un ham, un cablu şi atât. Unele elemente sunt foarte solicitante din punct de vedere fizic, deci mişcarea e garantată. Elementul meu preferat este tiroliana. Trebuie încercată, e minunată senzaţia de a zbura între doi copaci“, povesteşte Adina Galupa.
Mirela MARINESCU

Drew Barrymore şi iubitul ei, părinţi de patruped
Drew Barrymore şi iubitul ei au adoptat de curând un căţel.
După ce patrupedul lui Drew Barrymore, Flossie, a murit, actriţa şi iubitul ei au hotărât să adopte un căţel, pentru a trece mai uşor peste pierderea animalului care i-a fost alături aproape 16 ani. Cuplul şi-a luat în serios responsabilitatea pentru animalul pe care l-au botezat Douglas şi se poartă cu el ca şi cu un copil. „Drew glumeşte şi spune că aşa se antrenează pentru când vor avea copii“, a declarat un prieten al vedetei în vârstă de 35 de ani.
Actriţa l-a salvat pe Douglas de la un adăpost de căţei, unde fusese adus în stare jalnică la vârsta de doar două săptămâni, iar acum se bucură din plin de toate privilegiile unei vedete de la Hollywood. „Numele lui complet este Douglas Fairbanks Barrymore“, glumeşte Drew Barrymore. „Căţelul ăsta a dat de aur. Are o viaţă de invidiat şi este cel mai drăgălaş câine din lume!“.
Mirela MARINESCU

Uma Thurman vrea la Bollywood
Uma Thurman vrea să joace într-un film indian. Starul american, care şi-a petrecut o bună parte din copilărie în India, spune că această ţară este a doua ei casă şi i-ar plăcea să schimbe Hollywoodul pe Bollywood. Uma Karuna Thurman, botezată astfel ca un omagiu adus zeiţei luminii şi frumuseţii din religia hindusă, este fiica unui celebru savant în domeniul budismului tibetan, iar în perioada petrecută în India, familia actriţei era vizitată ocazional de însuşi Dalai Lama. Acum, Uma ar vrea să revină în India şi să joace într-un film în ţara pe care o adoră. „Dacă aş primi un scenariu care să mă atragă, ar fi foarte emoţionant pentru mine“, spune Uma Thurman. „Am trăit în India, iar acolo este acasă pentru mine. Relaţia mea cu Orientul a început încă din primii ani de viaţă. Mă simt confortabil în Delhi, este parte din sufletul meu. Am primit numele Uma pentru că tatăl meu este savant în sanscrită şi tibetolog, iar când m-am născut, el îşi dădea doctoratul la Harvard“.
Mirela MARINESCU

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS