22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalMotocicleta a avariat cinci autoturisme

Motocicleta a avariat cinci autoturisme


Un tânăr aflat la ghidonul unei motociclete a fost grav rănit, după ce s-a lovit de cinci autoturisme.
Cristian Robert Bogdan, de 17 ani, din Craiova, a ieşit ieri după-amiază la o plimbare pe bulevardul Dacia din Craiova, la ghidonul unei motociclete Yamaha. Circulând dinspre Craioviţa Nouă către gară, a avut neşansa să se întâlnească în dreptul fostei Regii de tutun cu un autoturism Skoda Octavia, cu numărul de înmatriculare B-05-VKI, condus de Iustin Văduva, de 47 de ani, din Craiova, care venea dinspre gară şi se pregătea să vireze la stânga. Motocicleta a intrat frontal în Skoda, apoi a ricoşat într-un Peugeot. Bucăţi din vehiculul cu două roţi – care s-au împrăştiat pe o rază de mai bine de 20 de metri – au mai avariat un Audi, un Logan şi un Volkswagen.
În urma impactului deosebit de violent, tânărul de pe motocicletă a fost grav rănit, fiind internat la Spitalul de Urgenţă Craiova cu multiple fracturi. Cadrele medicale s-au arătat însă optimiste cu privire la şansele sale de supravieţuire.
Poliţiştii de la Biroul Rutier au început cercetările pentru a stabili cu exactitate condiţiile în care s-a produs accidentul. După cercetarea la faţa locului, oamenii legii bănuiesc că ar putea fi vorba de o culpă comună. Pe de o parte, s-ar putea reţine în sarcina şoferului neacordarea de prioritate. Pe de altă parte, potrivit martorilor, motociclistul ar fi avut viteză foarte mare. Acest aspect urmează să fie stabilit însă de expertiza pe care au dispus-o poliţiştii în acest dosar. Oamenii legii vor face şi o expertiză a motocicletei, pentru a stabili dacă aceasta impunea conducătorului său obligaţia de a avea permis de conducere.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

158 COMENTARII