16.2 C
Craiova
marți, 28 mai, 2024

Impact mortal

Un bărbat din Piteşti a decedat ieri, după ce maşina pe care o conducea a pătruns pe contrasens şi a intrat într-un autobuz condus regulamentar. Tragedia s-a produs în jurul orei 15.00, pe DN 65, pe raza localităţii Priseaca.

Silvian Stoian, de 49 de ani, din Piteşti, în timp ce conducea un autoturism Opel Astra, proprietate personală, a intrat pe contrasens şi s-a izbit violent de un autobuz condus regulamentar. Evenimentul rutier s-a produs pe raza localităţii Priseaca, judeţul Olt. În urma accidentului, conducătorul Opelului a decedat pe loc, iar alţi şase pasageri din autobuz au fost răniţi uşor. La faţa locului s-a deplasat un echipaj mixt de la Poliţie, Ambulanţă şi Descarcerare. Persoanele rănite au fost transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Slatina. Potrivit poliţiştilor, vinovat de producerea accidentului este Silvian Stoian. „Autoturismul marca Opel Astra care circula dinspre Jitaru spre Valea Mare a intrat în coliziune cu un alt autovehicul condus regulamentar de Dumitru Datcu, de 39 de ani, din Şerbăneşti, care se deplasa regulamentar. Impactul a fost violent. Conducătorul autoturismului Opel Astra înmatriculat în Franţa a decedat pe loc. Din acest accident a rezultat şi rănirea uşoară a şase persoane, pasagere în autobuz“, a declarat comisar-şef Nicolae Cărămizaru, din cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Slatina.
Potrivit poliţiştilor, o singură persoană a rămas internată sub supraveghere la SJU Slatina. Stelian Rădoi, de 62 de ani, din Movileni, unul dintre pasagerii din autobuzul implicat în accident, a suferit contuzie la coloana cervicală, rămânând internat la Spitalul din Slatina. Şoferul autobuzului a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.
În cauză a fost întocmit dosar de cercetare penală.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU