15 C
Craiova
miercuri, 29 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAccident mortal lângă cimitirul din Târgu Jiu

Accident mortal lângă cimitirul din Târgu Jiu

O viaţă pierdută, un rănit grav şi o maşină făcută praf sunt urmările unui accident rutier petrecut ieri după-amiază în Târgu Jiu.

 

Dragoş Vlădulescu, de 24 de ani, din Târgu Jiu, şi-a pierdut viaţa în urma impactului autoturismului în care se afla cu un pom de pe marginea şoselei. Tânărul era pasager într-o maşină care, din cauza vitezei cu care rula, s-a izbit de un pom. Accidentul a avut loc pe şoseaua de centură, în apropierea cimitirului municipal din Târgu Jiu. Şoferul, Dorin Popescu, de 24 de ani, se află în spital, în stare gravă. Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Gorj a demarat o anchetă pentru a afla cauzele accidentului rutier.

„A fost nevoie de intervenţia Serviciului de Descarcerare Gorj pentru a scoate rănitul şi trupul decedatului dintre fiarele contorsionate. Din primele cercetări, se pare că automobilul rula cu viteză mare. Una dintre persoanele care se aflau în automobilul marca BMW a decedat pe loc, iar celălalt bărbat a fost transportat de urgenţă la spital", a declarat Ramona Răscol, din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Gorj.

Viteza excesivă ucide

Din primele cercetări a rezultat că autoturismul BMW nu era al şoferului, maşina fiind împrumutată de la o cunoştinţă. Dragoş Vlădulescu, pasagerul decedat, a fost prins conducând fără permis pe 7 februarie şi pe numele său a fost întocmit un dosar penal. Vlădulescu era atunci la volanul maşinii în care şi-a pierdut ieri viaţa. „Cu doar două zile înainte de producerea acestui accident, Dorin Popescu a fost amendat cu trei puncte din cauză că nu a păstrat distanţa corespunzătoare între autoturisme, tamponând altă maşină. Încă nu am aflat a cui era maşina implicată în accidentul mortal de astăzi (ieri – n.r.)", a spus Dumitru Tatomir, şeful Poliţiei Rutiere Gorj.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

70 COMENTARII