18.3 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPoliţiştii din Corabia, la chef

Poliţiştii din Corabia, la chef

Poliţiştii din Corabia au încins recent un chef pe cinste la un local din centrul oraşului. Au mâncat, au băut şi au petrecut ore în şir, după care s-au luat la harţă. În timp ce unele surse spun că altercaţia dintre oamenii legii ar fi fost mai dură, comandantul Poliţiei Corabia, comisarul Daniel Constantin, a declarat că a fost vorba doar de o ceartă, nicidecum de bătaie. „Eu nu am fost acolo şi nu ştiu exact ce s-a întâmplat. Am auzit că ar fi avut loc unele discuţii mai aprinse între colegi. Nu poate fi însă vorba de bătaie“, a declarat şeful Poliţiei Corabia.

Oamenii legii au uitat de uniforma statului şi de responsabilităţile de serviciu, au dansat pe mese şi au cântat. Pentru că au fost în timpul liber, conducerea instituţiei nu poate lua nici o măsură împotriva lor, dar le-a pus în vedere că astfel de fapte nu sunt permise. „Am discutat cu toţi colegii mei care au fost acolo în seara respectivă şi le-am pus în vedere ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. A fost o petrecere organizată de noi, desfăşurată într-un cadru închis, în afara programului. Este prima şi ultima petrecere de acest gen organizată de Poliţia Corabia. Ceea ce s-a întâmplat este regretabil“, a mai spus comisarul Constantin.

Petrecerea, dar şi cearta între poliţişti au avut loc în seara de 8 ianuarie. Poliţiştii au venit la petrecere fără soţii, iar spiritele s-au aprins după plecarea comandantului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

9 COMENTARII