22.3 C
Craiova
joi, 23 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGorjAbuzată sexual de propriul tată

Abuzată sexual de propriul tată

O minoră, de 17 ani, din Gorj a fost abuzată sexual şi supusă în mod repetat la perversiuni de propriul tată. Procurorii l-au trimis pe bărbat în judecată.

Minora a fost timp de câţiva ani chinuită de tatăl său. Părinţii ei trăiau în concubinaj, iar în anul 2006, Doru V., tatăl ei, a obţinut în instanţă custodia tinerei. În acelaşi an, din cauza faptului că nu mai suporta perversiunile la care era supusă, fata a plecat de acasă.

Reprezentanţii Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului (DGASPC) Gorj au dispus plasarea minorei în Centrul de Primiri de Urgenţă pentru Copilul Abuzat, Neglijat, Exploatat Târgu Jiu. „Maria“ a fost de acord, dorind să stea cât mai departe de tatăl său, pentru ca acesta să nu-i mai facă rău.

 

Chinuri cumplite

 

Potrivit procurorilor gorjeni, reprezentanţii DGASPC Gorj au aflat mai târziu motivul pentru care minora nu mai voia să se întoarcă la tatăl său. Potrivit rechizitoriului întocmit de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Târgu Jiu, minora a povestit angajaţilor DGASPC că tatăl ei a profitat de ea când încă era micuţă, pentru ca în timp să întreţină frecvent raporturi sexuale cu ea. Partidele de sex se desfăşurau în locuinţa tatălui. Doru V. avea în calculator filme porno şi îşi obliga fata să se inspire din ele în timp ce o supunea la perversiuni. Chiar dacă minora a fost internată, tatăl său a continuat s-o contacteze prin intermediul internetului, folosind în dialogurile sale cuvinte obscene, relevând, de asemenea, şi aspecte intime din relaţia nefirească desfăşurată între cei doi în trecut. Anchetatorii au realizat un flagrant, aceasta fiind singura modalitate prin care bărbatul putea fi prins.

Acum, Doru V. Se află în spatele gratiilor Penitenciarului Târgu Jiu. Pe numele său a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, urmând să fie trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunilor de incest şi act sexual cu un minor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

7 COMENTARII