15.1 C
Craiova
sâmbătă, 18 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalStudenţi prinşi la furat în real,-

Studenţi prinşi la furat în real,-

Poliţiştii craioveni au fost solicitaţi de patru ori luni seară de personalul de pază al hipermarketului real,- pentru a constata tot atâtea infracţiuni de furt.
O echipă de la Secţia 1 Poliţie i-a identificat pe autorii furturilor, aceştia fiind Lucian Vlad, de 25 de ani, din Craiova, Doiniţa Popa, de 21 de ani, din comuna Bârca, Marin Galiceanu, de 20 de ani, din Segarcea, studenţi la trei facultăţi din Craiova. S-a stabilit că Lucian Vlad şi Marin Galiceanu au încercat să iasă din magazin fără a plăti câte un odorizant de maşină, însă au fost opriţi la ieşire, aceştia fiind surprinşi de camerele de supraveghere în timp ce îndesau produsele în buzunare. Doiniţa Popa a încercat să plece din real,- cu o pereche de cercei, însă şi ea a fost depistată cu ajutorul sistemului de supraveghere.
Pe lângă cei trei studenţi a fost reţinut şi Marius Geană, de 19 ani, din Obârşia-Olt, care a încercat să sustragă un aparat de ras şi un parfum. Pe numele celor patru tineri au fost întocmite dosare penale, pentru comiterea infracţiunii de furt calificat. Poliţiştii doljeni au înregistrat de la jumătatea lunii decembrie a anului trecut şi până în prezent 32 de furturi din hipermarketuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

10 COMENTARII