19.6 C
Craiova
miercuri, 22 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalPresupusul criminal nu îşi recunoaşte fapta

Presupusul criminal nu îşi recunoaşte fapta

Aurel Enea, de 38 de ani, nu şi-a recunoscut fapta pentru care a fost arestat pe 28 decembrie 2007, iar procurorii au decis să-i prelungească arestul cu 30 de zile. Enea este principalul suspect în cazul tinerei de 17 ani din Petroşani, care a fost găsită tranşată în râul Mureş anul trecut. Aurel Enea a fost căutat mai multe zile de poliţiştii din Hunedoara şi Alba şi a fost descoperit în gara din Deva, cu câteva zile înainte de Revelion. „Până în prezent nu şi-a recunoscut fapta. Noi vom solicita prelungirea perioadei de arest preventiv“, a declarat Olivian Oană, prim-procuror adjunct al Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Bărbatul neagă că ar fi ucis-o pe adolescenta de 17 ani, iar avocatul său spune că nu sunt probe împotriva clientului său care să-l incrimineze.

Procurorii au cercetat apartamentul din strada Independenţei din Petroşani, unde acesta locuia la fratele său, şi au ridicat mai multe probe. Aurel Enea are dublă cetăţenie, româno-americană, şi locuia în Petroşani foarte aproape de blocul în care stătea şi tânăra de 17 ani.

Părţi din trupul fetei din Petroşani au fost găsite în localitatea Drâmbar din Alba, de către un pescar. Mai târziu a fost găsit restul trupului, după ce iniţial pescarul descoperise doar o parte a piciorului şi capul fetei într-o pungă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS