14.5 C
Craiova
luni, 20 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalHoţul cinstit a fost reţinut

Hoţul cinstit a fost reţinut

Persoana care a spart, duminică dimineaţă, un magazin din Calafat de două ori, prima oară pentru a sustrage bunuri, iar a doua oară pentru a le aduce înapoi, a fost reţinută de poliţişti.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 4.00, alarma unui magazin din Calafat s-a declanşat, iar reprezentanţii firmei de pază care s-au deplasat la faţa locului au găsit uşa forţată şi mai multe bunuri lipsă.

La ora 6.00, sistemul de alarmă al magazinului respectiv s-a declanşat din nou, de data aceasta lucrătorii firmei de pază găsind, aruncate pe jos, aproape toate bunurile sustrase în urmă cu două ore şi un bilet în care autorul spargerii îşi cerea scuze pentru cele întâmplate.

În urma verificărilor s-a stabilit că autorul spargerii este Claudiu M., de 17 ani, din Calafat. Acesta a declarat în faţa oamenilor legii că în acea noapte a fost la discotecă şi s-a îmbătat, după care a spart magazinul. A adus înapoi produsele sustrase după ce s-a trezit din beţie şi a realizat că a făcut o prostie. De asemenea, tânărul şi-a cerut scuze faţă de părinţii săi şi persoana păgubită şi a cerut să i se mai acorde o şansă, pentru că nu va mai repeta isprava de duminică dimineaţă.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU